FLEX LNG (NO) (FLNG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

FLEX LNG (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

FLNG  

FLEX LNG är ett norskt bolag verksamma inom olje- och gasindustrin. Bolaget levererar LNG-bärare (flytande naturgas) och transport samt återförgasning av så kallade FSRU- enheter (Floating Storage Regasification Unit). Bolaget äger och förvaltar över flera LNG fartyg i olika storlekar. Bolaget är registrerat i Bermuda och förvaltningen sköts via huvudkontoret i London.

FLEX LNG (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 7 946 MNOK, en omsättning på 1 039 MNOK och med ett resultat på 740 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FLEX LNG (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FLEX LNG (NO) (FLNG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FLEX LNG (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern FLNG. Aktien har ett P/E-tal på 10.7 och P/S-tal på 3.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FLEX LNG (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FLEX LNG (NO) senaste utdelning är 1.8 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

FLEX LNG (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se FLEX LNG (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FLEX LNG (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FLEX LNG (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i FLEX LNG (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FLEX LNG (NO)

FLEX LNG (NO)

TickerFLNG
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde7 946 MNOK
Omsättning1 039 MNOK
Vinst740 MNOK
P/E10.7
P/S3.9
Utdelning1.8 NOK
Direktavkastning1.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FLEX LNG (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FLEX LNG (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter