FLEX LNG (NO) (FLNG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

FLEX LNG (NO) aktie

FLNG  

FLEX LNG är ett norskt bolag verksamma inom olje- och gasindustrin. Bolaget levererar LNG-bärare (flytande naturgas) och transport samt återförgasning av så kallade FSRU- enheter (Floating Storage Regasification Unit). Bolaget äger och förvaltar över flera LNG fartyg i olika storlekar. Bolaget är registrerat i Bermuda och förvaltningen sköts via huvudkontoret i London.

FLEX LNG (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 5 316 MNOK, en omsättning på 1 039 MNOK och med ett resultat på 70 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FLEX LNG (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FLEX LNG (NO) (FLNG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FLEX LNG (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern FLNG. Aktien har ett P/E-tal på 75.7 och P/S-tal på 3.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FLEX LNG (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FLEX LNG (NO) senaste utdelning är 1.8 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

FLEX LNG (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se FLEX LNG (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FLEX LNG (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FLEX LNG (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i FLEX LNG (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om FLEX LNG (NO)

FLEX LNG (NO)

TickerFLNG
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde5 316 MNOK
Omsättning1 039 MNOK
Vinst70 MNOK
P/E75.7
P/S3.7
Utdelning1.8 NOK
Direktavkastning1.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FLEX LNG (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FLEX LNG (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter