International Petroleum (IPCO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

International Petroleum aktie

IPCO  

International Petroleum Corporation (IPC) är ett kanadensiskt olje- och gasbolag. Bolaget arbetar med prospektering, exploatering och vidare distribution av olje- och gasförnödenhter runtom den globala marknaden. Störst verksamhet och investeringar innehas för närvarande inom Europa och Sydostasien. Bolaget avknoppades från Lundin Petroleum under 2017 och har idag sitt huvudkontor i Vancouver.

International Petroleum tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 4 909 MSEK, en omsättning på 4 693 MSEK och med ett resultat på -44 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien International Petroleum

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper International Petroleum (IPCO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

International Petroleum aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern IPCO. Aktien har ett P/E-tal på -111.5 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

International Petroleum utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

International Petroleum Avanza – se aktiekurs idag

Se International Petroleum senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter International Petroleum – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien International Petroleum.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i International Petroleum.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om International Petroleum

International Petroleum

TickerIPCO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde4 909 MSEK
Omsättning4 693 MSEK
Vinst-44 MSEK
P/E-111.5
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien International Petroleum

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om International Petroleum? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter