Green Hydrogen (DK) (GREENH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Green Hydrogen (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

GREENH  

Green Hydrogen Systems är verksamma inom energisektorn. Bolaget är en utvecklare samt leverantör av standardiserade och modulära elektrolysatorer. Produkterna används huvudsakligen inom produktion av vätgas samt övriga energisystem. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2007 och har sitt huvudkontor i Kolding.

Green Hydrogen (DK) tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Bioenergi. Bolaget har ett börsvärde på 2 893 MDKK, en omsättning på 12 MDKK och med ett resultat på -448 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Green Hydrogen (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Green Hydrogen (DK) (GREENH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Green Hydrogen (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern GREENH. Aktien har ett P/E-tal på -6.5 och P/S-tal på 227.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Green Hydrogen (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Green Hydrogen (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Green Hydrogen (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Green Hydrogen (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Green Hydrogen (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Green Hydrogen (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Green Hydrogen (DK)

Green Hydrogen (DK)

TickerGREENH
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorKraftförsörjning
BranschBioenergi
Börsvärde2 893 MDKK
Omsättning12 MDKK
Vinst-448 MDKK
P/E-6.5
P/S227.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Green Hydrogen (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Green Hydrogen (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter