Jetpak (JETPAK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Jetpak aktie

JETPAK  

Jetpak Top Holding är verksamma inom transportbranschen. Idag är bolaget inriktade mot att erbjuda tjänster för transport och logistik, med störst specialisering inom flygbaserade långdistansleveranser. Kunderna återfinns huvudsakligen bland företagskunder i olika branscher, men även bland privata aktörer. Störst verksamhet återfinns inom med nordiska marknadenr, med huvudkontor i Solna.

Jetpak tillhör sektorn Industri och branschen Tåg- & Lastbilstransport. Bolaget har ett börsvärde på 1 138 MSEK, en omsättning på 892 MSEK och med ett resultat på 44 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jetpak

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jetpak (JETPAK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jetpak aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern JETPAK. Aktien har ett P/E-tal på 25.7 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jetpak utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jetpak Avanza – se aktiekurs idag

Se Jetpak senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jetpak – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jetpak.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jetpak.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jetpak

Jetpak

TickerJETPAK
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschTåg- & Lastbilstransport
Börsvärde1 138 MSEK
Omsättning892 MSEK
Vinst44 MSEK
P/E25.7
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jetpak

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jetpak? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter