DSV Panalpina (DK) (DSV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

DSV Panalpina (DK) aktie

DSV  

DSV Panalpina levererar logistik- och transportlösningar. Största delen av transporterna innefattar väg-, luft- samt sjötransport. De tre affärsområdena inom bolaget är: Road, Air & Sea och Solutions. Verksamheten är främst inriktad mot kunder inom Europa, Asien, Nordamerika och Afrika. Bolaget grundades 1976 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

DSV Panalpina (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Tåg- & Lastbilstransport. Bolaget har ett börsvärde på 308 774 MDKK, en omsättning på 102 031 MDKK och med ett resultat på 6 256 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien DSV Panalpina (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper DSV Panalpina (DK) (DSV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

DSV Panalpina (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern DSV. Aktien har ett P/E-tal på 49.4 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

DSV Panalpina (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

DSV Panalpina (DK) senaste utdelning är 4 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

DSV Panalpina (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se DSV Panalpina (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter DSV Panalpina (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien DSV Panalpina (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i DSV Panalpina (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om DSV Panalpina (DK)

DSV Panalpina (DK)

TickerDSV
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschTåg- & Lastbilstransport
Börsvärde308 774 MDKK
Omsättning102 031 MDKK
Vinst6 256 MDKK
P/E49.4
P/S2.5
Utdelning4 DKK
Direktavkastning0.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien DSV Panalpina (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om DSV Panalpina (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter