NTG Nordic Transport (DK) (NTG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NTG Nordic Transport (DK) aktie

NTG  

NTG Nordic Transport Group är verksamma inom transport- och logistikbranschen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive transport med lastbil, flyg och via expressleveranser. Utöver huvudverksamheten erbjuds även möjligheten till lagerhållning. Störst verksamhet återfinns inom den skandinaviska marknaden, med huvudkontoret beläget i Hvidovre.

NTG Nordic Transport (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Tåg- & Lastbilstransport. Bolaget har ett börsvärde på 7 479 MDKK, en omsättning på 3 MDKK och med ett resultat på 126 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NTG Nordic Transport (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NTG Nordic Transport (DK) (NTG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NTG Nordic Transport (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern NTG. Aktien har ett P/E-tal på 59.4 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NTG Nordic Transport (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NTG Nordic Transport (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se NTG Nordic Transport (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NTG Nordic Transport (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NTG Nordic Transport (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i NTG Nordic Transport (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NTG Nordic Transport (DK)

NTG Nordic Transport (DK)

TickerNTG
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschTåg- & Lastbilstransport
Börsvärde7 479 MDKK
Omsättning3 MDKK
Vinst126 MDKK
P/E59.4
P/S1.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NTG Nordic Transport (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NTG Nordic Transport (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter