Oscar Properties (OP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Oscar Properties aktie

OP  

Oscar Properties är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget förvärvar, utvecklar och säljer fastigheter med centrrala lägen runtom Stockholmsområdet. Bolagets vision är att vara en långsiktig aktör samt bidra med kunskap inom omvandlingsprojekt och nyproduktion av bostäder. Förutom privata bostadsrätter utför bolaget omvandling av industri-, kontors- och skolbyggnader. Oscar Properties etablerades 2004 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Oscar Properties tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 81 MSEK, en omsättning på 888 MSEK och med ett resultat på -43 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Oscar Properties

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Oscar Properties (OP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Oscar Properties aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern OP. Aktien har ett P/E-tal på -1.9 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Oscar Properties utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Oscar Properties Avanza – se aktiekurs idag

Se Oscar Properties senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Oscar Properties – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Oscar Properties.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Oscar Properties.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Oscar Properties

Oscar Properties

TickerOP
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde81 MSEK
Omsättning888 MSEK
Vinst-43 MSEK
P/E-1.9
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Oscar Properties

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Oscar Properties? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter