Fast Balder (BALD B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Fast Balder aktie

BALD B  

Balder är ett fastighetsbolag. Störst inriktning sker mot förvaltning och vidareutveckling av kommersiella fastigheter runtom den nordiska marknaden. Idag utvecklar och förvaltar bolaget fastigheterna med en långsiktig vision att vara en aktiv och långsiktig ägare. Fastighetsinvesteringarna återfinns huvudsakligen i större städer och tillväxtområden.Bolaget grundades 2005 och har idag sitt huvudkontor i Göteborg.

Fast Balder tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 87 948 MSEK, en omsättning på 7 835 MSEK och med ett resultat på 6 641 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fast Balder

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fast Balder (BALD B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fast Balder aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern BALD B. Aktien har ett P/E-tal på 13.2 och P/S-tal på 10.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fast Balder utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fast Balder Avanza – se aktiekurs idag

Se Fast Balder senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fast Balder – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fast Balder.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fast Balder.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fast Balder

Fast Balder

TickerBALD B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde87 948 MSEK
Omsättning7 835 MSEK
Vinst6 641 MSEK
P/E13.2
P/S10.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fast Balder

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fast Balder? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter