Castellum (CAST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Castellum aktie

🔔 Skapa bevakning

CAST  

Castellum är ett fastighetsbolag. Portföljen av fastigheter utgörs huvudsakligen av kommersiella lokaler för kontor, butik, lager och industri. Fastigheterna ägs och förvaltas under gemensamt varumärke. Verksamhet återfinns huvudsakligen inom den nordiska marknaden, där bolaget avser att utveckla fastighetsprojekt runtom större tillväxtregioner. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Castellum tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 69 410 MSEK, en omsättning på 5 864 MSEK och med ett resultat på 10 130 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Castellum

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Castellum (CAST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Castellum aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern CAST. Aktien har ett P/E-tal på 6.9 och P/S-tal på 11.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Castellum utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Castellum senaste utdelning är 6.9 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Castellum Avanza – se aktiekurs idag

Se Castellum senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Castellum – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Castellum.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Castellum.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Castellum

Castellum

TickerCAST
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde69 410 MSEK
Omsättning5 864 MSEK
Vinst10 130 MSEK
P/E6.9
P/S11.7
Utdelning6.9 SEK
Direktavkastning2.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Castellum

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Castellum? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter