Cibus Nordic (CIBUS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cibus Nordic aktie

CIBUS  

Cibus Nordic Real Estate är ett investmentbolag inriktade mot fastighets- och livsmedelssektorn. Bolagets strategi är att förvärva, driva och utveckla diverse fastigheter som används av större livsmedelskedjor. Störst verksamhet återfinns inom den finska marknaden, med Norden som växande marknad. Bolaget bildades under 2017 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Cibus Nordic tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 7 360 MSEK, en omsättning på 560 MSEK och med ett resultat på 398 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cibus Nordic

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cibus Nordic (CIBUS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cibus Nordic aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CIBUS. Aktien har ett P/E-tal på 18.5 och P/S-tal på 10.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cibus Nordic utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cibus Nordic senaste utdelning är 9.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Cibus Nordic Avanza – se aktiekurs idag

Se Cibus Nordic senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cibus Nordic – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cibus Nordic.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cibus Nordic.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cibus Nordic

Cibus Nordic

TickerCIBUS
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde7 360 MSEK
Omsättning560 MSEK
Vinst398 MSEK
P/E18.5
P/S10.2
Utdelning9.2 SEK
Direktavkastning5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cibus Nordic

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cibus Nordic? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter