Polyplank (POLY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Polyplank aktie

POLY  

Polyplank tillverkar miljövänlig träkomposit som används som bas i olika utemiljöer. Exempel på produkter som bolaget levererar är staket, miljöhus, balkonger och bullerplank. Trämaterialet består i huvudsak av polymerbaserat material som använder återvunnen plast och organiska fibrer. Bolaget grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Färjestaden.

Polyplank tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 108 MSEK, en omsättning på 35 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Polyplank

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Polyplank (POLY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Polyplank aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern POLY. Aktien har ett P/E-tal på -25.9 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Polyplank utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Polyplank Avanza – se aktiekurs idag

Se Polyplank senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Polyplank – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Polyplank.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Polyplank.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Polyplank

Polyplank

TickerPOLY
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde108 MSEK
Omsättning35 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-25.9
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Polyplank

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Polyplank? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter