R8 Property (NO) (R8P) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

R8 Property (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

R8P  

R8 Property är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar över fastighetsbestånd. Fastigheterna består huvudsakligen av kontor och logistik. Visionen är att långsiktigt äga fastigheterna med fokus på förvaltning och vidareutveckling, där renovering och ombyggnation står för större delen av verksamheten. Utöver huvudverksamheten erbjuds support och tekniskt underhåll. Störst andel av fastighetsinvesteringarna återfinns inom den nordiska marknaden.

R8 Property (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 651 MNOK, en omsättning på 163 MNOK och med ett resultat på 56 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien R8 Property (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper R8 Property (NO) (R8P) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

R8 Property (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern R8P. Aktien har ett P/E-tal på 11.5 och P/S-tal på 4.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

R8 Property (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

R8 Property (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se R8 Property (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter R8 Property (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien R8 Property (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i R8 Property (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om R8 Property (NO)

R8 Property (NO)

TickerR8P
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde651 MNOK
Omsättning163 MNOK
Vinst56 MNOK
P/E11.5
P/S4.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien R8 Property (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om R8 Property (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter