Schibsted A (NO) (SCHA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Schibsted A (NO) aktie

SCHA  

Schibsted är en norsk mediekoncern. Idag driver och förvaltar Schibsted ett stort antal tidningar inom Skandinavien, men bolagets tjänster används även på global nivå, där utbudet består av online klassificerade annonser. Utöver innehar bolaget en egenutvecklad teknologisk plattform som arbetar med utveckling av nya digitala plattformar. Bolaget bildades 1953 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Schibsted A (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 89 646 MNOK, en omsättning på 19 317 MNOK och med ett resultat på 968 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Schibsted A (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Schibsted A (NO) (SCHA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Schibsted A (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern SCHA. Aktien har ett P/E-tal på 92.6 och P/S-tal på 6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Schibsted A (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Schibsted A (NO) senaste utdelning är 2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Schibsted A (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Schibsted A (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Schibsted A (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Schibsted A (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Schibsted A (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Schibsted A (NO)

Schibsted A (NO)

TickerSCHA
ListaOBX
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde89 646 MNOK
Omsättning19 317 MNOK
Vinst968 MNOK
P/E92.6
P/S6
Utdelning2 NOK
Direktavkastning0.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Schibsted A (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Schibsted A (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter