Nordic Entertainment B (NENT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic Entertainment B aktie

NENT B  

NENT Group, även kända under Nordic Entertainment Group, är verksamma inom underhållningsbranschen. Inom bolaget återfinns ett brett utbud av TV kanaler, streamingtjänster samt radiostationer, som vidaresänds runtom den nordiska marknaden. Mer kända varumärken inkluderar ViaPlay, Rix FM samt Viasat. Kunderna återfinns bland företagskunder, där utbudet består av annonsering och digitala marknadsföringstjänster, samt bland privata användare.

Nordic Entertainment B tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 24 908 MSEK, en omsättning på 15 601 MSEK och med ett resultat på 2 222 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nordic Entertainment B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic Entertainment B (NENT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic Entertainment B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern NENT B. Aktien har ett P/E-tal på 11.2 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic Entertainment B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic Entertainment B Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic Entertainment B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic Entertainment B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic Entertainment B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic Entertainment B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Entertainment B

Nordic Entertainment B

TickerNENT B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde24 908 MSEK
Omsättning15 601 MSEK
Vinst2 222 MSEK
P/E11.2
P/S2.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Entertainment B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Entertainment B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter