Self Storage (NO) (SSG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Self Storage (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

SSG  

Self Storage Group är en norsk koncern med verksamhet inom lagerhantering. Koncernen äger och förvaltar över ett flertal lageranläggningar, där lagerutrymmen i varierande storlekar hyrs ut till kunder inom varierande sektorer. Verksamheten bedrivs via ett flertal dotterbolag. Störst närvaro återfinns på den nordiska marknaden, med huvudkontor i Oslo.

Self Storage (NO) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 2 336 MNOK, en omsättning på 276 MNOK och med ett resultat på 148 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Self Storage (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Self Storage (NO) (SSG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Self Storage (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SSG. Aktien har ett P/E-tal på 15.8 och P/S-tal på 7.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Self Storage (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Self Storage (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Self Storage (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Self Storage (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Self Storage (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Self Storage (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Self Storage (NO)

Self Storage (NO)

TickerSSG
ListaOB Match
LandNorge
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde2 336 MNOK
Omsättning276 MNOK
Vinst148 MNOK
P/E15.8
P/S7.5

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Self Storage (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Self Storage (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter