Samtrygg (SAMT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Samtrygg aktie

SAMT B  

Samtrygg bedriver en plattform för andrahandsuthyrning. Den som hyr ut och den som söker bostad registrerar sig på plattformen för att sedan matchas med lämpliga bostäder. Samtrygg levererar digitala kontrakt och kontrollerar kreditvärdighet och adressuppgifter. Utöver erbjuder bolaget diverse extratjänster som flyttstädning. Affärsidén är att förenkla andrahandsuthyrningen samt minska risken för bedrägeri och oseriös uthyrning. Bolaget grundades 2013 och har huvudkontor i Stockholm.

Samtrygg tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 37 MSEK, en omsättning på 148 MSEK och med ett resultat på -2 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Samtrygg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Samtrygg (SAMT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Samtrygg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern SAMT B. Aktien har ett P/E-tal på -22.5 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Samtrygg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Samtrygg Avanza – se aktiekurs idag

Se Samtrygg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Samtrygg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Samtrygg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Samtrygg.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Samtrygg

Samtrygg

TickerSAMT B
ListaNGM
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde37 MSEK
Omsättning148 MSEK
Vinst-2 MSEK
P/E-22.5
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Samtrygg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Samtrygg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter