HomeMaid (HOME B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

HomeMaid aktie

HOME B  

HomeMaid Hemservice erbjuder ett varierat utbud av tjänster till hem, omsorg och kontor. Tjänsterna innefattar exempelvis flyttstädning, företagsstädning, fönsterputs och visningsstädning. Bolagets kunder återfinns både bland privatpersoner och bolag och utöver samarbetar bolaget med ett flertal omsorgsbolag runtom i Sverige. Bolaget har sitt huvudkontor i Halmstad.

HomeMaid tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 252 MSEK, en omsättning på 256 MSEK och med ett resultat på 11 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien HomeMaid

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper HomeMaid (HOME B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

HomeMaid aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HOME B. Aktien har ett P/E-tal på 22.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

HomeMaid utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

HomeMaid senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

HomeMaid Avanza – se aktiekurs idag

Se HomeMaid senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter HomeMaid – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien HomeMaid.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i HomeMaid.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om HomeMaid

HomeMaid

TickerHOME B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde252 MSEK
Omsättning256 MSEK
Vinst11 MSEK
P/E22.3
P/S1
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning3.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien HomeMaid

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om HomeMaid? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter