GreenMobility (DK) (GREENM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

GreenMobility (DK) aktie

GREENM  

GreenMobility är verksamma inom fordonsindustrin. Idag är verksamheten fokuserad mot att tillverka elektroniska bilar särskilt anpassade för stadstrafik. Bolagets bilar hyrs ut och bokas via en app där kunderna kan använda bilen inom ett i förval begränsat område, för att sedan lämna tillbaka bilen vid avsatt tid och plats till nästa förare. Verksamhet innehas idag främst i Danmarks storstäder. Bolaget grundades under 2016 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

GreenMobility (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Konsumentservice. Bolaget har ett börsvärde på 486 MDKK, en omsättning på 34 MDKK och med ett resultat på -16 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien GreenMobility (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GreenMobility (DK) (GREENM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GreenMobility (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern GREENM. Aktien har ett P/E-tal på -29.5 och P/S-tal på 44.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

GreenMobility (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GreenMobility (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se GreenMobility (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GreenMobility (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GreenMobility (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i GreenMobility (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GreenMobility (DK)

GreenMobility (DK)

TickerGREENM
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschKonsumentservice
Börsvärde486 MDKK
Omsättning34 MDKK
Vinst-16 MDKK
P/E-29.5
P/S44.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GreenMobility (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GreenMobility (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter