Swedish Stirling (STRLNG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Swedish Stirling aktie

🔔 Skapa bevakning

STRLNG  

Swedish Stirling är ett svenskt miljöteknikföretag. Produkterna är baserade på stirlingteknologi och används för att omvandla värmeenergi till elektricitet. Bolaget erbjuder olika lösningar för elproduktion, där stirlingmotorerna hanterar ett brett spektrum av bränslen, samt kan produkterna användas för att omvandla industriella rest- och fackelgaser till elektrisk energi. Bolaget gick tidigare under namnet Ripasso Energy och har sitt huvudkontor i Västra Frölunda.

Swedish Stirling tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Förnybarenergi. Bolaget har ett börsvärde på 1 644 MSEK, en omsättning på 64 MSEK och med ett resultat på -68 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Swedish Stirling

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Swedish Stirling (STRLNG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Swedish Stirling aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern STRLNG. Aktien har ett P/E-tal på -24 och P/S-tal på 32875.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Swedish Stirling utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Swedish Stirling Avanza – se aktiekurs idag

Se Swedish Stirling senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Swedish Stirling – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Swedish Stirling.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Swedish Stirling.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Swedish Stirling

Swedish Stirling

TickerSTRLNG
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschFörnybarenergi
Börsvärde1 644 MSEK
Omsättning64 MSEK
Vinst-68 MSEK
P/E-24
P/S32875.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Swedish Stirling

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Swedish Stirling? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter