SaltX Technology (SALT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SaltX Technology aktie

SALT B  

SaltX Technology är ett innovationsbolag. Bolaget utvecklar och säljer patenterad energilagringsteknologi under varumärket SaltX. Med hjälp av teknologin kan energi lagras i salt, för att sedan utvinnas i form av värme eller kyla. Kunderna utgörs huvudsakligen av stora globala OEM-aktörer (Original Equipment Manufacturers). Huvudkontoret ligger i Stockholm.

SaltX Technology tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Förnybarenergi. Bolaget har ett börsvärde på 469 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -36 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SaltX Technology

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SaltX Technology (SALT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SaltX Technology aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SALT B. Aktien har ett P/E-tal på -13 och P/S-tal på 122 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SaltX Technology utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SaltX Technology Avanza – se aktiekurs idag

Se SaltX Technology senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SaltX Technology – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SaltX Technology.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SaltX Technology.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SaltX Technology

SaltX Technology

TickerSALT B
ListaFirst North
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschFörnybarenergi
Börsvärde469 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-36 MSEK
P/E-13
P/S122

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SaltX Technology

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SaltX Technology? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter