Sydsvenska Hem (SYDSV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sydsvenska Hem aktie

🔔 Skapa bevakning

SYDSV  

Sydsvenska Hem äger och förvaltar fastigheter. Största delen av fastighetsbeståndet består huvudsakligen av hyresrätter och samhällsfastigheter. Fastigheterna återfinns till största del i södra Sverige i regionerna Helsingborg, Kävlinge, Landskrona och Lomma. Bolagets målsättning är att långsiktigt kunna erbjuda ett tryggt och trivsamt boende. Sydsvenska Hem bildades under 2015 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Sydsvenska Hem tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 602 MSEK, en omsättning på 45 MSEK och med ett resultat på 35 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sydsvenska Hem

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sydsvenska Hem (SYDSV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sydsvenska Hem aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern SYDSV. Aktien har ett P/E-tal på 17.2 och P/S-tal på 11.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sydsvenska Hem utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sydsvenska Hem senaste utdelning är 7.6 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Sydsvenska Hem Avanza – se aktiekurs idag

Se Sydsvenska Hem senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sydsvenska Hem – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sydsvenska Hem.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Sydsvenska Hem.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sydsvenska Hem

Sydsvenska Hem

TickerSYDSV
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde602 MSEK
Omsättning45 MSEK
Vinst35 MSEK
P/E17.2
P/S11.1
Utdelning7.6 SEK
Direktavkastning6.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sydsvenska Hem

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sydsvenska Hem? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter