Scandinavian Chemotech: Initial take - Kalqyl - Börskollen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

Scandinavian Chemotech: Initial take - Kalqyl

{newsItem.title}

ChemoTech är ett svenskt medicinteknikföretag med säte i Lund, som utvecklat ett nytt behandlingsalternativ för människor och djur med cancer. Behandlingsformen är en patenterad teknologiplattform för tumörspecifik elektroporation. Detta innebär att man behandlar ytliga tumörer med elektriska pulser tillsammans med små doser cytostatika vilket förstärker effekten. Initialt i kommersialiseringsfasen är bolaget inriktat på utvecklingsländer med stora medicinska behov där patienter av olika skäl inte kan behandlas med konventionella behandlingsmetoder, eller där alternativa behandlingsmetoder är väldigt dyra.

Affärsmodellen baseras inledningsvis på intäkter från försäljning av produkter och behandlingskit för engångsbruk. Försäljningen sker både i egen regi och genom samarbetspartners. På sikt är intentionen att även kunna sälja de kommersiella rättigheterna för olika applikationer baserade på den patenterade teknologiplattformen.

Länk till analysen i sin helhet: https://kalqyl.se/sites/default/files/2022-07/ChemoTech%20Analys.pdf

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om ChemoTech

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Om aktien ChemoTech

Senaste nytt