3 aktier att köpa och lägga i byrålådan – enligt Wall Street-analytiker
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

3 aktier att köpa och lägga i byrålådan – enligt Wall Street-analytiker

3

Analytiker i USA har identifierat tre aktier som anses vara lovande för långsiktiga investeringar. Bland dessa finns ett av världens största detaljhandelsföretag, enligt CNBC.

  • Wall Street-analytiker rekommenderar tre långsiktiga aktier
  • Aktierna inkluderar Monday.com, Walmart och Cyber Ark
  • Analytikerna ser positivt på bolagens framtida tillväxt och lönsamhet

Monday.com: Mjukvara för framtidens arbetsplatser

Monday.com, ett mjukvaruföretag med huvudkontor i Israel, är den första aktien som lyfts fram av analytikerna. Bolaget erbjuder operativsystem för arbetsplatser och har imponerat med sin senaste kvartalsrapport.

Goldman Sachs analytiker Kash Rangan har upprepat sin köprekommendation och höjt riktkursen från 270 till 300 dollar. För närvarande handlas aktien för cirka 243 dollar. Detta skriver Dagens Industri.

Walmart: Detaljhandelsgiganten

Den andra aktien är Walmart, ett av världens största detaljhandelsföretag. Företaget överträffade förväntningarna för det första kvartalets resultat både vad gäller omsättning och vinst. Bairds analytiker Peter Benedict har satt en köprekommendation och höjt riktkursen från 65 till 70 dollar. Aktien handlas nu för 65 dollar. Benedict pekar på Walmarts alternativa intäktskällor och värdeskapande som drivkrafter för framtida lönsamhet.

Cyber Ark: Stark tillväxt inom cybersäkerhet

Det tredje bolaget är Cyber Ark, verksamt inom cybersäkerhet. Bolaget har nyligen förvärvat maskinbolaget Venafi, och TD Cowens analytiker Shaul Eyal anser att Cyber Arks förmåga att effektivt integrera förvärv är en viktig tillväxtfaktor.

"Cyber Arks befintliga kunder representerar tidiga möjligheter till merförsäljning och korsförsäljning", förklarar Eyal för CNBC. Aktien handlas för 241 dollar, och riktkursen har satts till 300 dollar efter tillkännagivandet av Venafi-förvärvet, avslutar Dagens Industri.

Hos Börskollen ser vi fram emot att följa dessa tre aktier som kan erbjuda intressanta möjligheter för långsiktiga investerare, tack vare deras starka marknadspositioner och framtida tillväxtpotential.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Walmart

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Walmart

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt