Better Collective offensiva på förvärvsfronten – "Attraktiv långsiktig investering"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Better Collective offensiva på förvärvsfronten – "Attraktiv långsiktig investering"

Better

Betting- och affiliateföretaget Better Collective har gjort stora framsteg på spelmarknaden genom att investera över 3 miljarder kronor detta år, trots att andra spelbolag har varit mer försiktiga. Bland investeringarna finns ett stort inköp i Kanada. Dessa framgångsrika manövrer har belönats med en ökning av aktiekursen, rapporterar Affärsvärlden.

Affärsvärlden gav tidigare i år ett köpråd för Better Collectives aktie, vilket nu har ändrats till neutral efter en betydande kursuppgång. Trots detta fortsätter tidningen att betrakta BC:s aktie som en attraktiv långsiktig investering.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Playmaker-köpet kan öka amerikanskt intresse

När det gäller företagets stora satsning i Kanada, tror Affärsvärlden att köpet av företaget Playmaker kan öka intresset för Better Collective på den amerikanska marknaden. Detta, i sin tur, kan potentiellt leda till ytterligare värdeökning för företaget och dess aktieägare.

Om Better Collective

Better Collective är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 2889st ägare hos Avanza samt 1691st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Better Collective är verksamma inom iGaming industrin. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av spelapplikationer. Tjänsterna används huvudsakligen för jämförelse av odds och som plattform för tips och strategier. Kunderna består av kasinon och spelbolag och störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Better Collective grundades 2004 och har huvudkontor i Köpenhamn.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Better Collective

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Better Collective

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt