Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Better

Better Collective offensiva på förvärvsfronten – "Attraktiv långsiktig investering"

Betting- och affiliateföretaget Better Collective har gjort stora framsteg på spelmarknaden genom att investera över 3 miljarder kronor detta år, trots att andra spelbolag har varit mer försiktiga. Bland investeringarna finns ett stort inköp i Kanada. Dessa framgångsrika manövrer har belönats med en ökning av aktiekursen, rapporterar Affärsvärlden.

Affärsvärlden gav tidigare i år ett köpråd för Better Collectives aktie, vilket nu har ändrats till neutral efter en betydande kursuppgång. Trots detta fortsätter tidningen att betrakta BC:s aktie som en attraktiv långsiktig investering.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Playmaker-köpet kan öka amerikanskt intresse

När det gäller företagets stora satsning i Kanada, tror Affärsvärlden att köpet av företaget Playmaker kan öka intresset för Better Collective på den amerikanska marknaden. Detta, i sin tur, kan potentiellt leda till ytterligare värdeökning för företaget och dess aktieägare.

Om Better Collective

Better Collective är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Sällanköpsvaror och aktien har 2889st ägare hos Avanza samt 1691st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Better Collective är verksamma inom iGaming industrin. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av spelapplikationer. Tjänsterna används huvudsakligen för jämförelse av odds och som plattform för tips och strategier. Kunderna består av kasinon och spelbolag och störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Better Collective grundades 2004 och har huvudkontor i Köpenhamn.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Better Collective

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Better Collective

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.