Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista

Sista chansen att teckna i snabbväxaren inom healthtech

Vill du investera i ett snabbt växande franchisesystem inom healthtech? Nu finns möjligheten att bli delägare i Fasciaklinikerna, ett helautomatiserat digitalt och skalbart franchisesystem, med patenterad behandlingsutrustning. Med 40 öppnade kliniker sedan 2020 tar de nu sikte mot 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU.

Då många terapeutiska utbildningar är oreglerade har det lett till att det finns stora skillnader i kompetens, och bristen på standardisering har gjort att konsumenterna inte vet vart de ska vända sig, vad de kan förvänta sig och om de kommer få den hjälp de eftersöker.

Fasciaklinikerna samlar professionella terapeuter med olika yrkestitlar och olika utbildning under ett varumärke, en yrkestitel och ett gemensamt arbetssätt. Det väl genomtänkta affärskonceptet säkerställer ett kundbemötande i världsklass, behandling med enastående resultat och marknadsledande processer för annonsering, marknadsföring, försäljning, kommunikation, kundvård, administration och automatisering.

Jag har investerat i Fasciaklinikerna för att jag verkligen tror på det här” – Erik Hamrén, f.d. förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll.

4 skäl att investera i Fasciaklinikerna

  • Fasciaklinikerna är ett helautomatiserat, digitalt och skalbart franchisesystem med patenterad behandlingsutrustning, som gör vardagen enklare för de som brinner för att hjälpa människor.
  • Sedan lanseringen sommaren 2020 har Fasciaklinikerna öppnat 40 kliniker, men vill växa snabbare och ta till vara på det försprång som de har.
  • Genom att använda en beprövad expansionsform (franchise) kan bolaget på relativt kort tid öppna 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU och nå en årlig omsättning på 1 miljard SEK.
  • Fasciaklinikerna växer exponentiellt och välkomnar nu nya aktieägare för att leverera en ny effektiv, lönsam och hållbar hälsovård – först i Sverige, sedan globalt.

Fasciaklinikerna tar in kapital för att förbereda för internationell expansion och ge franchisetagare & kunder möjlighet att vara med på resan.

Bolaget gjorde vinst redan första året, har en stabil organisk tillväxt och strategiska partners på plats med kompetens inom bl.a. franchise, automatisering och marknadsföring.

Genom att ta in kapital under Q1 2022 kan de expandera snabbare både i Sverige och internationellt och därmed fullt utnyttja sitt first-mover advantage inom segmentet.

Med ett väl utarbetat franchisesystem, beprövad erfarenhet och digitala processer för snabb skalbarhet har Fasciaklinikerna en möjlighet att inom 3-5 år bli global marknadsledare.

Det finns en enorm efterfrågan och riktigt bra lösningar, men ingen har byggt kundresan – förrän nu!

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: tom. 28 februari
  • Teckningskurs: 200 SEK/aktie
  • Emissionsvolym: 10 MSEK
  • Minsta teckningspost: 4000 SEK (20 aktier)
  • Bolagsvärde (pre-money): 100 MSEK
Läs mer och teckna i Fasciaklinikerna

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt