Sista chansen att teckna i snabbväxaren inom healthtech
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista chansen att teckna i snabbväxaren inom healthtech

Sista

Vill du investera i ett snabbt växande franchisesystem inom healthtech? Nu finns möjligheten att bli delägare i Fasciaklinikerna, ett helautomatiserat digitalt och skalbart franchisesystem, med patenterad behandlingsutrustning. Med 40 öppnade kliniker sedan 2020 tar de nu sikte mot 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU.

Då många terapeutiska utbildningar är oreglerade har det lett till att det finns stora skillnader i kompetens, och bristen på standardisering har gjort att konsumenterna inte vet vart de ska vända sig, vad de kan förvänta sig och om de kommer få den hjälp de eftersöker.

Fasciaklinikerna samlar professionella terapeuter med olika yrkestitlar och olika utbildning under ett varumärke, en yrkestitel och ett gemensamt arbetssätt. Det väl genomtänkta affärskonceptet säkerställer ett kundbemötande i världsklass, behandling med enastående resultat och marknadsledande processer för annonsering, marknadsföring, försäljning, kommunikation, kundvård, administration och automatisering.

Jag har investerat i Fasciaklinikerna för att jag verkligen tror på det här” – Erik Hamrén, f.d. förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll.

4 skäl att investera i Fasciaklinikerna

  • Fasciaklinikerna är ett helautomatiserat, digitalt och skalbart franchisesystem med patenterad behandlingsutrustning, som gör vardagen enklare för de som brinner för att hjälpa människor.
  • Sedan lanseringen sommaren 2020 har Fasciaklinikerna öppnat 40 kliniker, men vill växa snabbare och ta till vara på det försprång som de har.
  • Genom att använda en beprövad expansionsform (franchise) kan bolaget på relativt kort tid öppna 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU och nå en årlig omsättning på 1 miljard SEK.
  • Fasciaklinikerna växer exponentiellt och välkomnar nu nya aktieägare för att leverera en ny effektiv, lönsam och hållbar hälsovård – först i Sverige, sedan globalt.

Fasciaklinikerna tar in kapital för att förbereda för internationell expansion och ge franchisetagare & kunder möjlighet att vara med på resan.

Bolaget gjorde vinst redan första året, har en stabil organisk tillväxt och strategiska partners på plats med kompetens inom bl.a. franchise, automatisering och marknadsföring.

Genom att ta in kapital under Q1 2022 kan de expandera snabbare både i Sverige och internationellt och därmed fullt utnyttja sitt first-mover advantage inom segmentet.

Med ett väl utarbetat franchisesystem, beprövad erfarenhet och digitala processer för snabb skalbarhet har Fasciaklinikerna en möjlighet att inom 3-5 år bli global marknadsledare.

Det finns en enorm efterfrågan och riktigt bra lösningar, men ingen har byggt kundresan – förrän nu!

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: tom. 28 februari
  • Teckningskurs: 200 SEK/aktie
  • Emissionsvolym: 10 MSEK
  • Minsta teckningspost: 4000 SEK (20 aktier)
  • Bolagsvärde (pre-money): 100 MSEK
Läs mer och teckna i Fasciaklinikerna

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.