Brandbee beställer extern granskning av prospekteringsarbete
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Brandbee beställer extern granskning av prospekteringsarbete

Brandbee

Onlinevideobolaget Brandbee har anlitat externa experter för en genomgång av prospekteringsarbetet vid dotterbolaget Holmasjöns undersökningstillstånd Kallmora. Styrelsen ser behov av ytterligare expertis för att säkerställa en lönsam prospektering.

  • Brandbee beställer extern granskning av Kallmorafältens prospektering.
  • Syftet är att säkerställa lönsamhet och framtida bearbetningskoncession.
  • VD Carl-Adam Andersson ser positivt på styrelsens starka tro på projektet.

Undersökningstillstånd och omfattning

Kallmora är en samlingsbeteckning för flera undersökningstillstånd som Holmasjön Prospektering AB förvaltar. Dessa omfattar Kallmora nummer 3 med en yta av 184 hektar, Kallmorbergsfältet nummer 1 med 111 hektar, Kallmora Väst som uppgår till 81 hektar samt Långgruvan Norra med 27 hektar.

Styrelsens motivering

Beslutet att beställa en extern granskning baseras på styrelsens bedömning att ytterligare expertis är nödvändig för att garantera en lönsam prospektering av Kallmorafälten. Detta steg är avgörande för att kunna ta området vidare till en bearbetningskoncession.

Vi på Börskollen noterar att styrelsens beslut är ett tecken på seriöst engagemang och tilltro till projektets potential. Extern expertis förväntas ge värdefulla insikter som kan påverka framtida prospekteringsverksamhet.

Detta rapporterar nyhetsbyrån Finwire om.

VD:s kommentar

Holmasjön Prospektering AB:s vd, Carl-Adam Andersson, uttrycker sin glädje över styrelsens beslut: "Det är glädjande att styrelsen har en så stark tro på projektet och nu inhämtar en 2nd opinion avseende det arbete som historiskt är nedlagt på Kallmora. Utlåtande från sådan expertis kommer vara avgörande för kommande prospekteringsverksamhet inom området, samt möjliggöra att ta området till en bearbetningskoncession."

Börskollen om BrandBee

BrandBee är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern BRANDB på NGM. BrandBee verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 3394 st ägare hos Avanza samt 715 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

BrandBee Holding är ett företag inom IT-branschen. De fokuserar på att utveckla plattformar som möjliggör publicering och redigering av videoinnehåll. Deras digitala tjänster används av företag inom olika industrier för marknadsföringsändamål. Användarna har tillgång till olika förinställda funktioner som gör det enkelt att distribuera innehållet direkt till sina målgrupper.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om BrandBee, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om BrandBee

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien BrandBee

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt