Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Catena

Catena Media - Inför rapporten imorgon

Catena Media släpper imorgon den 21 november sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för blankningar och insynstransaktioner och mycket mer.

Om Catena Media inför rapporten

Bolaget verkar inom Sällanköpsvaror-sektorn. Per idag den 20 november har bolaget 7681 ägare på Avanza och 1488 ägare hos Nordnet. Catena Media är listat i Sverige på Mid Cap.

Kursutveckling

Estimat inför rapporten

Inför rapporten finns det följande estimat att ta del av. Relationen mellan estimat och utfall brukar vara en viktig del i hur aktien reagerar på rapportutfallet så se till att ha en god bild över förväntningarna på rapporten.

DatumEstimat
20 novDe populäraste aktierna inför rapportveckan - vecka 47Läs mer

Estimat från användarna på Pinpoint estimates

Senaste nyheterna om Catena Media

Nuvarande blankning i Catena Media

Aktuell nivå av blankning kan vara bra att ha i bakhuvudet, då en snabb och kraftigt positivt rörelse för aktien i samband med rapporten mycket väl kan tvinga blankarna att täcka sina korta positioner, vilket brukar förstärka rörelsen på uppsidan (en så kallad "short squeeze".)

Senaste riktkurserna

Nedan kan du ta del av de senaste rekommendationerna och rikskurserna från diverse analyshus och banker. En stark rapport tenderar ofta att efterföljas av uppjusterade riktkurser vilket kan driva på kursen ytterligare (och vice versa).

DatumRekommendation och kommentar
17 febABG Sundal Collier sänker Catena Media till behåll (köp)
18 nov 2022Carnegie sänker riktkursen för Catena Media till 30 kronor (35), upprepar köp
15 nov 2022Carnegie sänker riktkursen för Catena Media till 35 kronor (37), upprepar köp (R)
19 aug 2022Carnegie höjer Catena Media till köp (behåll), upprepar riktkurs 37 kronor
19 maj 2022Carnegie sänker riktkursen för Catena Media till 55 kronor (60), upprepar köp

Senaste insynstransaktionerna

Här kan du se hur insiders har valt att agera i aktien inför rapporten.

DatumTypAnmälningsskyldigSumma
31 augFörvärvMichael Daly254 700 SEK
28 augFörvärvMichael Daly254 700 SEK
24 augFörvärvAlexandra Blomberg Montgomery802 000 SEK
23 augFörvärvAdam Krejcik24 000 USD
23 augFörvärvJan Tjernell245 700 SEK
23 augFörvärvGöran Blomberg795 000 SEK
27 majAvyttringPeter Messner195 500 SEK
27 majAvyttringPeter Messner34 590 SEK
27 majLösen ökningPeter Messner1 262 142 SEK
25 majAvyttringPeter Messner59 553 SEK
25 majAvyttringPeter Messner170 499 SEK
17 majFörvärvJan Tjernell339 000 SEK
9 mar 2022Lösen ökningGöran Blomberg2 299 998 SEK
1 mar 2022AvyttringGöran Blomberg2 138 000 SEK
1 mar 2022FörvärvGöran Blomberg2 162 500 SEK

Verksamhetsbeskrivning

Catena Media levererar iGaming-leads till primärt operatörer inom segmenten Casino, Sport och Financial Services. Bolaget verkar på en global marknad med fokus på prestationsbaserad onlinemarknadsföring, samt erbjuds marknadsföringsanalyser i realtid på en multikanalplattform som ger anpassade användarupplevelser. Bolaget grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Sliema, Malta.

Läs mer om Catena Media

Klicka dig gärna vidare till vår bolagssida för Catena Media för att ta del av mer aktuell information!

Tips: Vi kan också rekommendera att ladda ner vår populära app där du kan skapa en bevakning för bolaget och då automatiskt få pushnotis vid rapportsläpp men även efterföljande nyheter som uppdaterade analyser, riktkursrevideringar, insynstransaktioner och mycket mer – dessutom helt gratis!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Catena Media

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Catena Media

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.