Sista chansen att investera i ett paradigmskifte inom fintech – Teckna i Sveriges enda kryptobörs
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Sista chansen att investera i ett paradigmskifte inom fintech – Teckna i Sveriges enda kryptobörs

Sista

Söker du en investering som kombinerar innovation, tillväxt och en lovande framtid inom kryptovaluta och finansiella tjänster? Trijo är en banbrytande nordisk plattform som erbjuder handel, betalning och sparlösningar med kryptovalutor och står redo att expandera och ta en ledande position inom denna snabbväxande marknad.

Sedan 2022 äger och förvaltar GreenMerc AB (publ) Sveriges enda kryptobörs: Trijo. GreenMerc presenterar en banbrytande framtid för digitala tillgångar i kombination med traditionella finanstjänster. Deras mål är att erbjuda omfattande finansiella lösningar till sina kunder.

GreenMerc är ett fintech-bolag med en toppmodern egenutvecklad mjukvaruplattform som stödjer både digitala tillgångar och traditionella fintech-tjänster. Enkelt, säkert och med hög kostnadseffektivitet är de på god väg att bli en helhetslösning för alla som söker såväl vanliga banktjänster som kryptovalutatjänster.

Nu är det rätt tid att investera i kryptobolag – under 2023 har bitcoin ökat i pris med 75 procent samtidigt som traditionella banker kämpat för att hänga med i utvecklingen. Styrelsen planerar att börsnotera GreenMerc AB (publ) i början av 2024 och vill erbjuda investerare en möjlighet att ta del av företagets tillväxt från grunden.

Med Sveriges största utbud av kryptovalutor och 500 mkr+ i transaktioner för över 30 000 nöjda kunder är vi på god väg att göra kryptovalutor tillgängliga för alla på ett tryggt och enkelt vis.” - Trijo

5 skäl att vara intresserad av Trijo

 • Trijo har redan etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör inom den nordiska kryptomarknaden. Genom att investera i Trijo får du möjlighet att stödja deras expansion och vara med när de tar sikte på att bli en ledande aktör på den internationella scenen.
 • Trijo är i framkant när det gäller att erbjuda en säker och användarvänlig plattform för handel, betalning och sparlösningar med kryptovalutor, vilket möjliggör enkel och effektiv användning för både nybörjare och erfarna kryptoinvesterare.
 • Kryptovalutor och blockkedjeteknik omvandlar den globala finansiella marknaden i en hastighet som vi aldrig tidigare sett. Trijo drar nytta av denna snabbväxande marknad och är en del av resan mot en ny digital ekonomi.
 • Trijo består av ett team med gedigen erfarenhet och kompetens inom både kryptovaluta, finansiella tjänster och IT.
 • Trijo har en affärsmodell med låg risk och flera intäktsströmmar, vilket innebär att företaget har potential för hög tillväxt och långsiktig framgång.

Bolaget genomför nu en spridning av ägandet för att vara optimalt förberedda för en notering, samtidigt som kunder ges möjligheten att bli delägare innan aktierna tas upp till publik handel. Missa inte din chans att gå med i GreenMercs kapitalrunda och bli aktieägare innan bolagets börsnotering i början av 2024.

GreenMerc har utvecklat tekniken bakom Sveriges enda kryptobörs. Bolagets toppmoderna egenutvecklade mjukvaruplattform är en fullt fungerande kryptobörs som stödjer ett brett utbud av funktioner, inklusive AML, KYC och olika traditionella fintech-tjänster som kommer att lanseras under året.

Genom förvärvet och integrationen av Trijo.co under 2022 kan man erbjuda de lägsta avgifterna, de lägsta spreadarna och den mest komplexa produktmixen på den svenska marknaden. Till följd har bolagets kunderbjudande och konkurrenskraft avsevärt förbättrats, med tillväxt därefter; där man har uppvisat en stadig ökning av kundbas och minskade driftförluster under hela det senaste året.

Genom att förvärva Trijo fick GreenMerc också Sveriges ledande kryptonyhetssajt, Trijo News, och den ledande kryptopodden, Bitcoinpodden, vilket ger bolaget kostnadseffektiva kanaler för att förvärva nya kunder.

Uppdatering: Trijo når över 100 % och påbörjar överfinansiering

Trijo har sedan lanseringen av denna investeringsmöjlighet den 21 april nu nått över 100 % av finansieringsmålet. Bolaget har beslutat att utöka emissionen och välkomnar fortsatt investerare att vara med på resan mot en börsnotering.

Erbjudandet i sammandrag

 • Bolag: GreenMerc AB (publ) - äger 100 % av Ijort Invest AB (trijo.co)
 • Teckningskurs: 45 kr
 • Antal aktier i erbjudandet: 100 000 st
 • Teckningstid: 1 maj - 15 juni
 • Antal utestående aktier: 1 240 000 (100 a-aktier + 1 140 000 b-aktier)
 • Pre-Money Värdering: 55,8 MSEK
 • Minsta teckningspost: 100 aktier (4 500 kr)
Läs mer och teckna i Trijo


Ta chansen att bli Guld-kund hos Trijo genom ditt aktieägande! Få mer krypto för dina pengar som aktieägare i GreenMerc AB (publ). Teckna minst 250 aktier och ta del av ett Guld-konto med en handelsavgift på: 0,30 %.

Ta tillfället i akt att investera i framtidens finansbolag med GreenMerc AB, ett företag som är unikt positionerat för att förändra finansbranschen och omdefiniera hur människor handlar med kryptovalutor och interagerar med traditionella banktjänster.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Uppdaterad 2023-05-15 med tillägg om finansieringsmål/överfinansiering.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt