Donald Trumps sociala medieprojekt Truth Social blöder pengar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Donald Trumps sociala medieprojekt Truth Social blöder pengar

Donald

Trots Donald Trumps framgångar i opinionen, tycks hans sociala medieprojekt Truth Social ha det tufft ekonomiskt. Med förluster på 50 miljoner under förra året och ytterligare 23 miljoner under första halvåret i år, kämpar projektet med att hålla ekonomin flytande.

Enligt CNBC, som rapporterat om företagets ekonomiska situation, har omsättningen varit anspråkslös. Trump Media and Technology Group, som är bolaget bakom Truth Social, har indikerat att de planerar att gå samman med SPAC-bolaget DWAC i ett försök att rädda projektets framtid.

Oviss framtid för Truth Social

Om sammangåendet med DWAC inte sker, kan det innebära slutet för Truth Social. CNBC baserar detta antagande på ett dokument inlämnat till myndigheterna. Dessa ekonomiska svårigheter pekar på en osäker framtid för Trumps sociala medieprojekt, trots den tidigare presidentens popularitet.

Detta skriver CNBC, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En utmaning för Trump Media and Technology Group

Den ekonomiska situationen för Truth Social visar på de utmaningar som Trump Media and Technology Group står inför. Trots att Donald Trump har en stark närvaro och inflytande över sina anhängare, verkar detta inte ha översatts till ekonomisk framgång för hans sociala medieprojekt. Det återstår att se hur bolaget kommer att hantera denna ekonomiska utmaning och om sammangåendet med DWAC kommer att bli verklighet.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Trump Media

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Trump Media

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt