Finanstid - En av sveriges snabbast växande finanstidningar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikel

Nyheter Börskollen

Finanstid - En av sveriges snabbast växande finanstidningar

Finanstid

Finanstid.se är en svensk webbsida som specialiserar sig på finansiell journalistik och rapportering. Genom att erbjuda en omfattande täckning av privatekonomi, företagande och finansmarknader, ger webbsidan sina läsare den senaste informationen och analyserna för att hålla koll på den senaste utvecklingen inom finansvärlden.

När man besöker finanstid.se möts man av en hemsida med enkel och modern design. Den första sidan visar en lista över de senaste artiklarna och nyheterna, med bilder, rubriker och en kort sammanfattning av innehållet. Det finns också en sökfunktion för att söka efter specifika ämnen eller artiklar på webbplatsen.

En av de stora fördelarna med finanstid.se är att det erbjuder en omfattande täckning av både svenska och internationella finansmarknader. Detta innebär att man kan hitta nyheter om allt från svenska företag till amerikanska, samt analys av makroekonomiska händelser och trender. Artiklarna är skrivna på ett lättförståeligt sätt, vilket gör det enkelt att följa och förstå oberoende av vilken kunskapsnivå man besitter inom ekonomi.

Utbildningar och nyheter

Finanstid.se har en utbildningssektion inom områden som aktiemarknaden, finansiella produkter, teknisk analys och alternativa investeringar.

Förutom nyheter och rapportering om finansvärlden, erbjuder finanstid.se också en mängd verktyg och funktioner för att hjälpa sina läsare att hålla koll på de senaste marknadsrörelserna och utvecklingen inom finansvärlden. En av dessa funktioner är aktiekurser, som ger läsarna en överblick över de senaste rörelserna på de svenska och internationella aktiemarknaderna. Det finns också en valutakurs-sektion där man kan följa valutakurser i realtid. Dessutom finns det en ränteavdelning där man kan följa de senaste rörelserna på räntemarknaderna. Det finns också nyttiga verktyg som rapportkalender, ränta-på-ränta kalkylator, CAGR kalkylator, lista med utdelningsaktier och en översikt av börsen idag. Sidan bevakar också utvecklingen inom kryptovaluta.

Verktyg utformade för investerare

Finanstid erbjuder också en mängd andra verktyg och funktioner som är specifikt utformade för investerare och företagsledare. En av dessa funktioner är en sektion med företagsnyheter, som ger läsarna en överblick över de senaste händelserna inom företagsvärlden. Det finns också en avdelning med intervjuer med ledande företagsledare och analytiker, vilket ger en inblick i hur de ser på marknadsutvecklingen och de senaste trenderna inom branschen de verkar inom.

En av de stora fördelarna med finanstid.se är att det ger besökarna tillgång till en mängd olika verktyg och funktioner för att hjälpa dem att ta informerade beslut om investeringar och affärer. Genom att erbjuda aktiekurser, valutakurser, räntor och annan ekonomiska data, ger webbplatsen användbara verktyg som kan vara viktiga för investerare att följa.

Utöver verktyg och funktioner, erbjuder finanstid.se också en mängd analytiska verktyg och rapporter som hjälper användare att förstå marknadsutvecklingen och trenderna inom finansvärlden. Genom att tillhandahålla en mängd olika perspektiv och analyser av marknaden, kan användare få en bättre förståelse av de faktorer som påverkar marknadsutvecklingen och de senaste trenderna inom branschen.

Finanstid har drygt 50 000 prenumeranter som dagligen tar emot nyhetsbrev inom finans och riktade erbjudanden om exempelvis investeringar.

Sammanfattningsvis är finanstid.se en högkvalitativ finansiell nyhetsplattform som erbjuder en omfattande täckning av ekonomi, företagande och finans.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt