Tips: Uppnå högsta möjliga avkastning med en automatiserad investeringsrådgivning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen

Tips: Uppnå högsta möjliga avkastning med en automatiserad investeringsrådgivning

Tips:

Med tiotusentals nöjda kunder på bara några år har Fundler vuxit sig stark som en av de mest framgångsrika fondrobotarna i Sverige. Läs vidare för att upptäcka varför Fundler är ett av de mest populära investeringsalternativen på marknaden och hur de ger dig högsta möjliga avkastning utan extra eller dolda kostnader.

Uppnå högsta möjliga avkastning med en automatiserad investeringsrådgivning

Fundler är en fondrobot som erbjuder professionell förvaltning utan provisioner. Det vill säga att Fundler inte tjänar på att erbjuda dig som kund en specifik fond framför någon annan. Skulle en fond ge kickback, betalas den oavkortat till ditt konto, vilket påverkar din avkastning positivt över tid. Detta innebär att Fundler inte tjänar extra pengar genom att sälja dyrare fonder eller övertala kunderna att ta onödiga risker. Fundlers avancerade teknik och vilja att utmana en traditionell bransch har gjort dem till ett av de mest populära investeringsalternativen på marknaden.

Investera enkelt med Fundler

För att komma igång med investeringar på Fundler går det enkelt och snabbt att registrera dig på via hemsidan. Efter registreringen behöver du svara på några enkla frågor om dina sparmål och riskprofil för att hjälpa Fundler att skapa en portfölj som är anpassad efter dina behov och mål.

Som den enda fondrobot sker också ombalansering av ditt sparande helt individuellt. Fundler rekommenderar ombalansering när det är lämpligast för just ditt sparande, istället för att det görs för alla sparare samtidigt, som är det vanliga.

En annan fördel med att använda Fundler är att du kan övervaka dina investeringar och avkastning på ett enkelt sätt. Fundler erbjuder en användarvänlig och modern app som gör att du kan se dina investeringar i realtid och få regelbundna uppdateringar om hur din portfölj utvecklas.

Få hög riskjusterad avkastning med Fundlers portföljer


Fundlers portföljer är utformade för att ge högsta möjliga avkastning till låg risk. Två av deras portföljer, Global Framtid och Smart Index Potential, har presterat exceptionellt bra under det senaste tre åren med en avkastning på hela 52,5 procent respektive 42,5 procent. Fundler sätter kunderna först och det mest relevanta för dem är avkastning i förhållande till risknivå.

Fundlers riskjusterade avkastning har varit den högsta på den svenska marknaden under de senaste tre åren, vilket visar att de har en långsiktig strategi som ger stabila resultat för deras kunder.

Så hur har Fundler lyckats uppnå sådan framgång? Svaret ligger i deras kovariansoptimering

Kovariansoptimering är en matematisk metod för att konstruera en investeringsportfölj som är optimal i termer av förväntad avkastning och risk.

I en investeringsportfölj är avkastningen på varje tillgång eller investering korrelerad med avkastningen på alla andra tillgångar i portföljen. Kovarians är ett mått på hur mycket två investeringar rör sig tillsammans och kan användas för att beräkna hur mycket risk en portfölj har. Om två investeringar har en hög positiv kovarians betyder det att de tenderar att röra sig i samma riktning, medan en hög negativ kovarians betyder att de tenderar att röra sig i motsatt riktning.

Genom att använda kovariansoptimering kan en fondförvaltare konstruera en portfölj som balanserar avkastning och risk genom att välja en mix av tillgångar som har låg kovarians med varandra. Detta gör det möjligt att maximera portföljens avkastning för en given risknivå eller minimera risken för en given avkastningsnivå.

Säkerhet och trygghet med Fundler

Fundler är en säker och trygg investeringsplattform som är fullt reglerad av Finansinspektionen och följer alla lagar och förordningar som är nödvändiga för att skydda kunderna. Dessutom är alla kundmedel separerade från Fundlers egna medel och förvarade i en separat bank. Fundler har också en erfaren och kvalificerad kundservice som är dedikerade till att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen.

Så, om du vill uppnå högsta möjliga avkastning på dina investeringar utan extra eller dolda kostnader, starta ett månadssparande med Fundler idag – det tar bara 5 minuter.Riskinformation: Historisk utveckling är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Om investeringen sker i värdepapper som handlas i annan valuta än svenska kronor tillkommer en valutarisk.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt