Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Teckna

Teckna i Alice & Nilda – Investera i det snabbast växande segmentet inom livsmedel

Från en av grundarna bakom Oddbird och teamet bakom hyllade restaurangen Hyaku lanseras nu Alice & Nilda. Marknaden för proteinprodukter som proteinbars är ett av de snabbast växande livsmedelssegmenten och uppgår till 1,35 miljarder SEK per år – bara i Sverige. Det finns idag inga alternativ som ersätter traditionella praliner och lyxgodis. Dessa tillverkas fortfarande av stora mängder socker och med bristande näringsinnehåll. Detta ändrar Alice & Nilda på.

Det här är det godaste vi har provat”
– Sturebadet, Stockholm

Att äta gott men också hälsosamt har vuxit fram som en grundläggande aspekt av den moderna livsstilen. Grundarna bakom Alice & Nilda har upplevt ett tomrum på marknaden när det gäller proteinprodukter som matchar detta.

Genom kvalitativa råvaror och ett unikt hantverk från Sverige har de skapat proteinprodukter i ett mindre utförande än den vanliga proteinbaren. Underbar smak och konsistens förenat med exklusiv design, placering och förpackning ger marknaden ett helt nytt exklusivt uttryck.

Vi har sökt efter något sånt här länge”
– Upper House, Göteborg

Alice & Nilda positionerar sig på en helt ny plats mellan segmenten nyttiga men icke exklusiva proteinbars och exklusiva men onyttiga praliner. De erbjuder den fantastiska smaken associerad med traditionella praliner i kombination med nyttiga ingredienser.

5 skäl att investera i Alice & Nilda

  • Ledningen besitter stor kompetens inom området och innefattar grundare av bolag som exempelvis Oddbird och Hyaku
  • Marknaden för proteinrika bars och produkter uppgår årligen i Sverige till 1350 MSEK
  • Alice och Nilda vill revolutionera marknaden för proteinrika bars och produkter
  • Pralinerna är tillverkade i samarbete med de världskända chokladproducenterna Hedh-Escalante
  • Samtliga produkter är ett resultat av svenskt hantverk och svenska ingredienser.

Alice & Nilda har noga övervägt det nuvarande läget på världsmarknaderna och värderat bolaget till 7,5 MSEK. Med investeringar om minst 600 tkr sammanlagt kan Alice & Nilda lyfta försäljningen och på ett effektivt vis nyttja deras unika position på marknaden.

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: tom. 25 oktober
  • Teckningskurs: 7,5 SEK/aktie
  • Emissionsvolym: 1 MSEK
  • Minsta teckningspost: 1500 SEK
  • Bolagsvärde (pre-money): 7,5 MSEK
Läs mer och teckna i Alice & Nilda


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.