Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Garo

Garo - Inför rapporten imorgon

Garo släpper imorgon den 10 november sin kvartalsrapport och nedan summerar vi all relevant information som kan vara bra att ha koll på inför rapportsläppet – estimat, nyheter, analyser, riktkurser, data för blankningar och insynstransaktioner och mycket mer.

Om Garo inför rapporten

Bolaget verkar inom Industri-sektorn. Per idag den 9 november har bolaget 12323 ägare på Avanza och 2138 ägare hos Nordnet. Garo är listat i Sverige på Mid Cap.

Kursutveckling

Estimat inför rapporten

Inför rapporten finns det följande estimat att ta del av. Relationen mellan estimat och utfall brukar vara en viktig del i hur aktien reagerar på rapportutfallet så se till att ha en god bild över förväntningarna på rapporten.

DatumEstimat
8 nov8 estimat inför Garos rapportLäs mer

Estimat från användarna på Pinpoint estimates

Senaste nyheterna om Garo

Nuvarande blankning i Garo

Aktuell nivå av blankning kan vara bra att ha i bakhuvudet, då en snabb och kraftigt positivt rörelse för aktien i samband med rapporten mycket väl kan tvinga blankarna att täcka sina korta positioner, vilket brukar förstärka rörelsen på uppsidan (en så kallad "short squeeze".)

Senaste riktkurserna

Nedan kan du ta del av de senaste rekommendationerna och rikskurserna från diverse analyshus och banker. En stark rapport tenderar ofta att efterföljas av uppjusterade riktkurser vilket kan driva på kursen ytterligare (och vice versa).

DatumRekommendation och kommentar
1 novKepler Cheuvreux inleder bevakning på Garo med köp och riktkurs 43 kronor
16 oktDNB sänker riktkursen för Garo till 60 kronor (65), upprepar köp
15 augCarnegie sänker riktkursen för Garo till 54 kronor (64), upprepar behåll
15 augDNB sänker riktkursen för Garo till 65 kronor (70), upprepar köp
3 augCarnegie sänker riktkursen för Garo till 64 kronor (81), upprepar behåll

Senaste analyserna

Ta del av de senaste analyserna av Garo-aktien från de stora analyshusen inför rapporten.

GARO: Component issues to disappear in '24e - ABG

En analys från ABG Sundal Collier som du tar del av här.

Garo: Negative Q4 pre-announcement - ABG

En analys från ABG Sundal Collier som du tar del av här.

GARO: Big Q4 warning, issues to linger in H1'23 as well - ABG

En analys från ABG Sundal Collier som du tar del av här.

Senaste insynstransaktionerna

Här kan du se hur insiders har valt att agera i aktien inför rapporten.

DatumTypAnmälningsskyldigSumma
17 augFörvärvVolador AB2 157 600 SEK
17 augFörvärvVolador AB7 674 800 SEK
17 augFörvärvVolador AB3 207 000 SEK
23 majFörvärvClara Rönnäng14 935 SEK
23 majFörvärvKarolina Marcelius219 000 SEK
21 majFörvärvWilma Rönnäng9 941 SEK
15 majFörvärvLars Kongstad745 076 SEK
15 majFörvärvNiklas Rönnäng222 000 SEK
15 majFörvärvVolador AB1 629 068 SEK
27 marFörvärvVolador AB5 731 088 SEK
27 marFörvärvVolador AB16 628 424 SEK
20 marFörvärvMari- Jonsson Kadowaki9 272 SEK
18 aug 2022AvyttringVolador AB24 052 181 SEK
27 mar 2022FörvärvMari- Jonsson Kadowaki16 720 SEK
11 jan 2022FörvärvMari- Jonsson Kadowaki24 986 SEK

Verksamhetsbeskrivning

Garo utvecklar produkter och system inom elinstallation. Bolaget erbjuder mätarskåp, eluttag för bilparkering, CEE-uttag, ställverk, samt tillhörande eftermarknadsservice. Största verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden där kunderna består av elgrossister, men även utav slutkunder som elinstallatörer, OEM-tillverkare och industribolag. Bolaget grundades ursprungligen 1939 och har sitt huvudkontor i Gnosjö

Läs mer om Garo

Klicka dig gärna vidare till vår bolagssida för Garo för att ta del av mer aktuell information!

Tips: Vi kan också rekommendera att ladda ner vår populära app där du kan skapa en bevakning för bolaget och då automatiskt få pushnotis vid rapportsläpp men även efterföljande nyheter som uppdaterade analyser, riktkursrevideringar, insynstransaktioner och mycket mer – dessutom helt gratis!

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Garo

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Garo

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.