Hoodin tecknar strategiskt viktigt avtal inom medicinteknik
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Hoodin tecknar strategiskt viktigt avtal inom medicinteknik

Hoodin

Mjukvarubolaget Hoodin har nyligen ingått ett samarbetsavtal med en ledande aktör inom medicinteknik och in-vitro-produkter. Trots att avtalet inte förväntas påverka resultatet avsevärt på kort sikt, anses kunden vara av strategisk vikt för bolagets framtida tillväxt.

  • Hoodin kommer att övervaka globala regelverk och standarder.
  • Kunden är en framstående leverantör inom hälso- och sjukvårdssektorn.
  • Avtalet stärker Hoodins strategiska position.

Enligt Finwire har mjukvarubolaget Hoodin nyligen tecknat ett betydelsefullt samarbetsavtal med en ledande aktör inom medicinteknik och in-vitro-produkter. Trots att avtalet inte förväntas ha någon större kortsiktig påverkan på resultatet, betraktas kunden som avgörande för Hoodins långsiktiga tillväxtstrategi.

Övervakning av globala regelverk

Hoodin kommer att fungera som en plattform för att övervaka globala regelverk och standarder samt bedriva post-market surveillance. Genom detta samarbete hoppas bolaget kunna effektivisera kundens processer kring bevakning av kritisk information.

Framstående kund inom hälso- och sjukvårdssektorn

Den nya kunden specialiserar sig på att tillhandahålla säkra och högkvalitativa medicinska förnödenheter, enheter och utrustning till hälso- och sjukvårdssektorn. Detta gör avtalet extra betydelsefullt då det stärker Hoodins position inom den medicintekniska industrin.

Hoodins vd Marcus Emne uttrycker sin glädje över avtalet: "Vi är oerhört glada över att detta framstående företag har valt Hoodin som sin plattform och verktyg för att effektivisera sina processer avseende bevakning av kritisk information. Jag har personligen deltagit i och följt försäljningsprocessen och det stärker oss att se hur ett företag som detta ser många möjligheter och värden med Hoodin. Det råder inga tvivel om att vårt strategiska val har varit rätt även om resultaten delvis har låtit vänta på sig."

Hos Börskollen ser vi detta som ett viktigt steg för Hoodin, då de genom detta avtal kan befästa sin position inom en kritisk sektor och lägga grunden för framtida tillväxt.

Börskollen om Hoodin

Hoodin är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern HOODIN på Spotlight. Hoodin verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 1109 st ägare hos Avanza samt 173 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Hoodin har skapat en plattform som automatiserar övervakning och hantering av digitalt innehåll för företag. Deras verksamhet är uppdelad i två affärsområden: Monitoring & Insights samt Aggregation & Curation. Företaget startades 2013 och har sitt huvudkontor i Malmö.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Hoodin, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Hoodin

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Hoodin

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt