Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Increasor

Increasor Tech Invest genomför IPO inför börsnotering i april

I augusti 2020 genomförde de en väldigt lyckad ägarspridning i det unga bolaget Increasor Tech Invest. Därefter har bolaget utvecklats i en rasande takt och nu tidigarelägger man den planerade börsnoteringen till april i år. För att möta de krav som ställs för en notering genomförs nu en IPO (Initial Public Offering) vilket blir den sista möjligheten att bli delägare i Increasor. Emissionen öppnar idag under tisdag förmiddag.

Läs om investeringsmöjligheten här

Förstärkningar inför börsnoteringen

Increasor har spenderat stor del av tiden sedan ägarspridningsaktiviteten under sensommaren på att bygga sin organisation. Bland annat har en CSO anställts vilket går att läsa om på denna länk. Direkt efter aktiviteten påbörjades också en styrelserekrytering som mynnade ut i nära 100 kandidater som ansökte och på extra bolagsstämma den 5 januari i år valdes hela fyra nya ledamöter in till styrelsen. En av medgrundarna, Mattias Ahlberg, kvarstår som styrelseordförande samtidigt som Andreas Trouin blir så kallad extern VD.

Det går att läsa om den nya styrelsen här.

”Växer så det knakar”

Sedan aktieägarspridningen har Increasor haft en enastående utveckling och pressmeddelandena har duggat tätt. Ett tredje dotterbolag, Capeum, har planenligt grundats och orderstocken fylls på i snabb takt för tjänster inom Corporate Services. Inom IT-utvecklingen har flera mycket potenta samarbeten initierats som förväntas generera avkastning under andra delen av 2021.

Alla pressmeddelanden kan läsas på denna länk till Increasors nyhetsrum.

Vederlagsfri teckningsoption med teckning

Increasor har beslutat att med varje tecknad aktie i den pågående nyemissionen ska tecknaren erhålla en teckningsoption som kan användas för teckning till rabatterad kurs i maj 2022. Även teckningsoptionen planeras att noteras så att den kan handlas samtidigt som stamaktien upptas till handel och därmed bli en likvid tillgång för de som tecknar sig i den pågående emissionen. I utgångsläget är värdet på optionen 2 SEK.

Sista möjligheten att bli delägare innan notering

Nyemissionen är den sista aktiviteten innan börsnoteringen och således sista möjligheten att bli delägare innan bolagets aktier upptas till allmän handel. Processen med handelsplatsen är inledd och i nuläget anses noteringsplanen i april 2021 fullt rimlig.

Increasor med personal önskar befintliga och nya aktieägare välkomna ombord och tackar för förtroendet.
Läs om investeringsmöjligheten här

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.