Inission kan ha 30 procents potential enligt Affärsvärlden
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Inission kan ha 30 procents potential enligt Affärsvärlden

Inission

Industrielektronikbolaget Inission hade ett starkt 2023, trots att årets slut inte levde upp till förväntningarna. Affärsvärlden menar i en nyligen publicerad analys att bolaget kan nå sitt finansiella mål för 2024, vilket skulle värdera aktien till över 8 gånger rörelsevinsten. Tidningen ser även en potential för aktien att öka med 30 procent på ett par års sikt.

  • Inissions aktie kan ha en potential att öka med 30 procent på ett par års sikt enligt Affärsvärlden.
  • Om bolaget når sitt finansiella mål för 2024 kan aktien värderas till över 8 gånger rörelsevinsten.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

En neutral position med bevakning

Affärsvärldens analys framhåller att Inissions aktie framstår som lågt värderad utifrån tidigare prestanda, vilket kan indikera en högre grad av osäkerhet. I sin slutsats uttrycker tidningen en neutral hållning till aktien men understryker att den är värd att ha under bevakning. Risken finns att de kommande kvartalen kan visa svagare siffror.

Vi på Börskollen kommer att följa Inissions utveckling med intresse och hålla våra läsare uppdaterade om eventuella förändringar. Trots en viss osäkerhet, kan detta vara en aktie att hålla ett öga på framöver.

Börskollen om Inission

Inission är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern INISS B på First North. Inission verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 1089 st ägare hos Avanza samt 431 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Inission är en helhetsleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Bolaget erbjuder tjänster kring utveckling, materialförsörjning, tillverkning, logistik och livscykelgaranti. Bolagets kunder finns inom branscherna medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin, samt styr- och reglerarteknik. Huvudkontoret ligger i Karlstad.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Inission, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Inission

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
ÖPPNA KONTO

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Inission

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt