Framtidens lösningar inom energieffektivisering – Bli delägare i Credora
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Framtidens lösningar inom energieffektivisering – Bli delägare i Credora

Framtidens

Credora är en framväxande ledare inom totalentreprenad i den gröna sektorn med utveckling av uppvärmning och energilagring för alla typer av hus. Credora utvecklar, tillverkar och levererar energisnåla koncept till marknaden som minimerar driftskostnaderna, minskar effekttoppar och ökar standarden. Bolaget genomför just nu en nyemission där du har möjlighet att investera i framtidens lösningar för en mer hållbar livsstil!

Konceptet består av två nyckelprodukter; Credoras integrerad solpanelstak och bolagets egna lagringsbatteri med extra utrymme. Credora använder ett integrerat solpanelsystem i byggnadskonstruktionen liknande ett tak som samlar energi. Denna lagras seda i det exceptionella mångfacetterade batteriet vilket ger värdefull data och kontroll samt med kompabilitet till varierande systemdrift. Med Credoras insats har man kunnat påvisa besparingar på mer än 70 % av energianvändningen.

Affärsmodellen är baserad på två inkomstkällor. Den första är att genomföra projekt genom att sälja Credoras komponenter och konsulttjänster. Den andra är att ingå licensavtal med starka varumärken inom konsult industrin, arkitektkontor och andra potentiella aktörer för distributionen av bolagets nyckelfärdiga hus.

Nu vill man skala upp verksamheten för att sedan ta sikte mot börsen under 2023!

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: 6 september – 31 december 2022
  • Teckningskurs: 3 SEK per aktie
  • Emissionsvolym: 45 MSEK
  • Exitstrategi: Planerad notering på First North under Q2 2023
Läs mer och teckna aktier i Credora


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt