Investors dotterbolag på gång med nya förvärv
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Investors dotterbolag på gång med nya förvärv

Investors

Investmentbolaget Investors dotterbolag, Patricia Industries, kan snart avslöja nya förvärv enligt uppgifter Dagens industri tagit del av. Trots tidigare löften från den tidigare vd:n Johan Forssell har inga affärer ännu offentliggjorts. Med endast två veckor kvar på kvartalet spekuleras det i att nyheter kan vara på väg.

  • Patricia Industries förväntas avslöja nya förvärv inom kort
  • Tidigare löften om affärer från Investors tidigare vd Johan Forssell
  • Kommunikationsdirektör Jacob Lund avstår från att kommentera uppgifterna

Förväntade affärer inom kort

Enligt Dagens industri kan Patricia Industries, som är ett dotterbolag till det välkända investmentbolaget Investor, snart komma att avslöja nya förvärv. Uppgifterna baseras på källor som tidningen tagit del av. Tidigare i april uppgav Investors dåvarande vd Johan Forssell att man räknade med att stänga ett antal affärer under andra kvartalet. Trots detta har inga officiella meddelanden om förvärv ännu kommit ut.

Uppföljning av tidigare löften

Det är nu två veckor kvar tills andra kvartalet avslutas, och marknaden väntar spänt på att se om Investors löften infrias. Enligt Dagens industri talar mycket för att nyheter om förvärv från Patricia Industries är nära förestående. Om dessa spekulationer visar sig stämma återstår dock att se.

Investor avstår från kommentar

Jacob Lund, kommunikationsdirektör på Investor, har valt att inte kommentera de aktuella uppgifterna i detalj. Han påpekar dock att Investor inte alltid går ut med information när Patricia Industries genomför förvärv. Detta kan innebära att vissa affärer redan har genomförts utan att det har offentliggjorts.

Som alltid fortsätter vi på Börskollen att bevaka utvecklingen och informera våra läsare om de senaste nyheterna inom finans och ekonomi. Håll utkik efter fler uppdateringar om Patricia Industries och deras potentiella förvärv.

Börskollen om Investor

Investor är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern INVE B på Large Cap. Investor verkar inom sektorn Finans & Fastighet och aktien har 390829 st ägare hos Avanza samt 49529 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Investor är ett företag som ägnar sig åt investeringar. Det startades redan 1916 och äger nu betydande andelar i flera stora svenska företag inom telekommunikation, industri, elektronik och fordonsindustrin. Företaget har också verksamhet i USA och Asien. Målet är att ge aktieägarna en bra avkastning på lång sikt genom att äga och utveckla företag med hög värdepotential.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Investor, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Investor

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Investor

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt