Jämförelsesajt om hundförsäkringar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikel

Nyheter Börskollen

Jämförelsesajt om hundförsäkringar

De senaste åren har flera nya försäkringsbolag inom djurförsäkringar etablerat sig på den svenska marknaden. Flera av dessa bolag har valt att specialisera sig på just djurförsäkringar för hundar och katter jämfört med de mer etablerade försäkringsbolagen som ofta erbjuder djurförsäkringar som en del av ett större försäkringserbjudande. Utvecklingen är minst sagt spännande men ställer också högre krav på kunder som vill jämföra flera alternativ innan de bestämmer sig för en försäkring.

Etableringen av nya bolag som utmanar de större försäkringsbolagen i Sverige har påverkat djurförsäkringarnas utveckling den senaste tiden. Hos flera försäkringsbolag har vi bland annat märkt att bolagens erbjudanden vad gäller innehåll, pris och det ersättningsbelopp som försäkringarna erbjuder har påverkats av konkurrensen. Det är därför ofta värt att jämföra flera alternativ innan du bestämmer dig för en försäkring.

Vanligtvis erbjuder försäkringsbolagen också olika typer av djurförsäkringar som kan vara mer eller mindre omfattande. Det är också vanligt att det finns olika nivåer att välja på av samma försäkring men där innehållet, priset och ersättningsbeloppet kan skilja sig åt. Den högsta av försäkringsnivåerna är vanligtvis den mest omfattande försäkringen som bolaget erbjuder. Det kan alltså även vara bra att jämföra de olika försäkringsnivåerna och erbjudanden hos ett visst bolaget innan du bestämmer dig.

Det finns också andra faktorer som spelar en allt större roll hos många av kunderna. Digitala lösningar i form av appar och poängsystem är också något som flera av de nya försäkringsbolagen erbjuder. Det verkar som att många kunder uppskattar den nya tekniken eftersom det är enkelt att anmäla skador och att få kontakt med sitt försäkringsbolag gällande ett ärende. Genom att samla all information om ditt djur i en app ger det dig en enklare överblick om vad ditt djur tidigare haft problem med och hur du på olika sätt kan förebygga framtida problem.

Det är alltså många faktorer som du behöver ta med i din jämförelse för att hitta den försäkring som passar dig och din hund bäst. Det kan vara både tidskrävande och svårt att hålla koll på de olika alternativen, speciellt när de ständigt uppdateras.

Vi skapade därför jämförelsesajten Jämför Hundförsäkring för att samla och jämföra alla försäkringsbolag som erbjuder hundförsäkringar på den svenska marknaden. Vi vill samla allt på ett och samma ställe och på så sätt underlätta för hundägare inför deras val av försäkring. På sajten har vi dessutom samlat information om hundar och olika försäkringsbegrepp som kan vara bra att känna till för att du enkelt ska kunna öka din kunskap om både hundar och försäkringar.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt