Kindred slopar utdelning
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kindred slopar utdelning

Kindred

Spelbolaget Kindreds styrelse föreslår att ingen utdelning delas ut till aktieägarna för räkenskapsåret 2023. Det meddelas i samband med bokslutet. Detta är kopplat till att bolaget för närvarande är under uppköp av en fransk aktör.

Spelbolaget Kindreds styrelse föreslår att ingen utdelning delas ut till aktieägarna för räkenskapsåret 2023. Det meddelas i samband med bokslutet. Detta är kopplat till att bolaget för närvarande är under uppköp av en fransk aktör.

"Efter aviseringen av det offentliga kontanterbjudandet från La Française des Jeux och hur erbjudandet är uppbyggt, där eventuell utdelning före erbjudandets fullföljande skulle sänka erbjudandepriset därefter, föreslår styrelsen ingen utdelning för räkenskapsåret 2023", skriver företaget i bokslutet.

Bolagets totala intäkter under fjärde kvartalet uppgick till 313 miljoner pund, en ökning med 2 procent. Bolaget gjorde samtidigt en förlust före skatt på 19,1 miljoner pund jämfört med vinsten på 51,9 miljoner pund föregående år.

Bolaget meddelar samtidigt att Nils Andén utses till permanent vd och koncernchef.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Kindred

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Kindred

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.