Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Knepet:

Knepet: Så får du obegränsad gratis laddning med en Tesla

Tesla erbjuder nu ägare av äldre Tesla Model S och Model X modeller chansen att överföra sin rätt till obegränsad gratis snabbladdning till en nyköpt eller leasad bil. Detta tillfälliga erbjudande, som är tillgängligt till årsskiftet, kommer att öka attraktionskraften hos Teslas nyare modeller.

Till och med mitten av januari 2017 erbjöd Tesla alla sina kunder obegränsad gratis snabbladdning. Detta innebar att ägare av Tesla Model S och Model X inte behövde betala en krona för att ladda sina bilar vid Teslas Superchargers. Detta attraktiva erbjudande har lett till att äldre Tesla-modeller har blivit mycket populära på begagnatmarknaden.

Det senaste erbjudandet från Tesla innebär att ägare av äldre Tesla-bilar nu har möjlighet att föra över sin gratis obegränsade Supercharging till en nyköpt bil

En attraktiv förmån för nya Tesla-köpare

Det senaste erbjudandet från Tesla innebär att ägare av äldre Tesla bilar nu har möjlighet att föra över sin gratis obegränsade Supercharging till en nyköpt eller leasad Model S, Model X eller Model Y. Detta erbjudande gäller endast till årsskiftet och bara för de som tar emot sin nya Tesla innan dess. Detta gör att Teslas nyare modeller blir än mer attraktiva för potentiella köpare.

Detta rapporterar Alltomelbil om.

En stark försäljningstaktik

Med detta drag hoppas Tesla att öka försäljningen av sina nyare modeller genom att locka befintliga ägare att uppgradera. Detta är en smart strategi som kommer att ge företaget en försäljningsökning samtidigt som det stärker varumärket och skapar lojala kunder.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Tesla

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Tesla

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.