Knepet: Så får du obegränsad gratis laddning med en Tesla
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Motor

Knepet: Så får du obegränsad gratis laddning med en Tesla

Knepet:

Tesla erbjuder nu ägare av äldre Tesla Model S och Model X modeller chansen att överföra sin rätt till obegränsad gratis snabbladdning till en nyköpt eller leasad bil. Detta tillfälliga erbjudande, som är tillgängligt till årsskiftet, kommer att öka attraktionskraften hos Teslas nyare modeller.

Till och med mitten av januari 2017 erbjöd Tesla alla sina kunder obegränsad gratis snabbladdning. Detta innebar att ägare av Tesla Model S och Model X inte behövde betala en krona för att ladda sina bilar vid Teslas Superchargers. Detta attraktiva erbjudande har lett till att äldre Tesla-modeller har blivit mycket populära på begagnatmarknaden.

Det senaste erbjudandet från Tesla innebär att ägare av äldre Tesla-bilar nu har möjlighet att föra över sin gratis obegränsade Supercharging till en nyköpt bil

En attraktiv förmån för nya Tesla-köpare

Det senaste erbjudandet från Tesla innebär att ägare av äldre Tesla bilar nu har möjlighet att föra över sin gratis obegränsade Supercharging till en nyköpt eller leasad Model S, Model X eller Model Y. Detta erbjudande gäller endast till årsskiftet och bara för de som tar emot sin nya Tesla innan dess. Detta gör att Teslas nyare modeller blir än mer attraktiva för potentiella köpare.

Detta rapporterar Alltomelbil om.

En stark försäljningstaktik

Med detta drag hoppas Tesla att öka försäljningen av sina nyare modeller genom att locka befintliga ägare att uppgradera. Detta är en smart strategi som kommer att ge företaget en försäljningsökning samtidigt som det stärker varumärket och skapar lojala kunder.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Tesla

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Här lyfter vi fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Tesla

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt