Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Konkurrensen

Konkurrensen ökar: Verizon planerar streamingpaket med Netflix och Warner Bros

Amerikanska telekomjätten Verizon förbereder sig för att lansera ett kombinerat erbjudande med streamingtjänsterna Netflix och Warner Bros Discoverys Max, enligt uppgifter till Wall Street Journal. Paketet, som ska kosta omkring 10 dollar i månaden, kommer att inkludera reklamversionerna av tjänsterna och förväntas bli tillgängligt inom några veckor.

Detta drag från Verizon tolkas som ett svar på den allt hårdare konkurrensen inom marknaden för streamingtjänster. Olika företag kämpar med att behålla och locka nya kunder genom att erbjuda attraktiva paket och unika fördelar.

En ny era av paketerade streamingtjänster

Verizons nya paket kommer att inkludera reklamversionerna av Netflix och Warner Bros Discoverys Max, vilket innebär att kunderna kommer att betala en lägre månadskostnad men behöva hantera någon form av reklam. Detta kan vara en attraktiv lösning för konsumenter som vill ha tillgång till flera tjänster men inte vill betala för varje enskild prenumeration.

Enligt Wall Street Journal har källor bekräftat att erbjudandet väntas bli tillgängligt för Verizons kunder inom de kommande veckorna. Detta skulle markera ett viktigt steg för bolaget i dess strävan att erbjuda mer varierade och kostnadseffektiva lösningar för sina kunder.

Detta skriver The Wall Street Journal, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Konkurrensen hårdnar på streamingmarknaden

Detta drag från Verizon kan ses som en indikation på den ökade konkurrensen på streamingmarknaden. Fler och fler företag satsar på att erbjuda paketerade lösningar för att stå ut i mängden och locka till sig nya kunder.

Det återstår att se hur väl detta beslut kommer att mottas av kunderna och om det kommer att påverka Verizons position på marknaden. Men det är tydligt att företag inom denna sektor fortsätter att söka nya sätt att förbättra sina erbjudanden och möta kundernas förväntningar.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Netflix

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.