Krisande flygbolag ska övertyga flygrädda
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Krisande flygbolag ska övertyga flygrädda

Krisande

Efter en rad olyckshändelser går nu flygbolaget United Airlines ut och krishanterar. Vd:n utlovar förbättring till sina kunder. Del i detta – utbildning av piloterna.

En skadad vinge på ett flygplan från San Francisco till Boston, en brand i en av motorerna på ett annat plan och för drygt en vecka – evakuering av passagerare efter att ett plan gled av landningsbanan ut på angränsande gräs.

Ett av världens största flygbolag United Airlines genomgår lite av en förtroendekris just nu med en rad incidenter bakom sig. Flygindustrin som helhet har också varit drabbad med bland annat den uppmärksammade händelsen med Alaska Airlines där en dörrplugg lossnade mitt under en flygning.

Vd:n för United Airlines Scott Kirby har nu gått ut i ett meddelande i ett försök att övertyga kunderna att säkerhet faktiskt är Uniteds högsta prioritet.

"Olyckligtvis har vårt flygbolag de senaste veckorna drabbats av en rad incidenter. Medan de här incidenterna inte har något samband så har dessa gjort att vi skärpt vårt fokus", skriver han.

Förutom att granska varje enskild händelse ska man utöka piloternas träningsprogram med ytterligare en dag. Ingen av dessa händelser har inneburit några personskador för Uniteds passagerare.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt