Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Banken ser superköpläge: "För billigt för att ignorera""

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Banken ser superköpläge: "För billigt för att ignorera"" som skrevs av Aktiespararna eller "Skugga Warren Buffetts fiktiva Stockholmsportfölj" av Dagens PS – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Banken ser superköpläge: "För billigt för att ignorera"

Ålandsbanken ser hög potential i utdelningsmaskinerna: "Värderingen är extremt låg"..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

2. Blankningskollen: 20 mest blankade aktierna just nu

Nedan finner du en färsk sammanställning av de mest blankade aktierna just nu. I toppen av denna lista hittar vi denna vecka Samhällsbyggnadsbolag, JM och Intrum. Nedan finner du hela topp 20-listan, läser mer om de..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Nu är Warren Buffett inte aktiv på Stockholmsbörsen men om Wall Street-ikonen hade varit det skulle han köpt följande aktier, enligt..

3. Skugga Warren Buffetts fiktiva Stockholmsportfölj

Nu är Warren Buffett inte aktiv på Stockholmsbörsen men om Wall Street-ikonen hade varit det skulle han köpt följande aktier, enligt en färsk analys. Aktiespararna har gjort den lite annorlunda genomlysningen som..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

4. Kissinger: Putin förlorar makten om Ukraina avancerar

Om det blir så att Ryssland blir tvunget att acceptera en fredsplan med EU och Ukraina så kommer inte Vladimir Putin sitta säkert längre. Det säger USA:s tidigare utrikesminister Henry Kissinger som vill se att..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Dagens aktierekommendationer – Biovica med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 16 juni. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Kempen inleder..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

6. Målet var en folkaktie – nu betalar unga priset

Ililja Batljan hade målet att göra SBB till en folkaktie. Det lyckades. När bolaget nu kraschat på börsen drabbas över en kvarts miljon ägare. En stor del av dem unga. Över en tredjedel av ägarna är under 31..

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

7. Veckans 10 mest sedda börsklipp

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Nordea: Dividend machine on sale" av Inderes Nordic intar..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen har inlett svagt uppåt på fredagen under ett relativt dämpat nyhetsflöde. Indextunga storbanker klättrar i..

8. Vinnare & Förlorare - Millicom faller på avslutade uppköps-diskussioner

Stockholmsbörsen har inlett svagt uppåt på fredagen under ett relativt dämpat nyhetsflöde. Indextunga storbanker klättrar i öppningen. Efter drygt 20 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,23 procent till 2 316..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Så hutlöst dyrt är det att äga en Bugatti Veyron

Att äga en Bugatti är ingen billig historia. Nu har fastighetsmogulen tillika bilfantasten Manny Khoshbin redovisat exakt vad det kostar att äga en Bugatti Veyron. Veyron lanserades 2005 och stoltserade då med över..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Harald Mix lanserar Nibe-utmanare - Di

Altorgrundaren Harald Mix har i det tysta byggt upp värmepumpstillverkaren Aire, rapporterar Dagens industri. Aire lanseras på ett antal europeiska marknader i höst, och man kommer initialt att erbjuda värmepumpar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Lista: Dagens insynsaffärer - Embracer-chef har köpt aktier för cirka 2,5 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 16 juni finner vi bland annat "Embracer-chef har köpt aktier för cirka 2,5 miljoner kronor" och "Styrelseledamot i Synact..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

12. Digitalt ID-kort i mobilen – klart för lansering

Nu på måndag går det att aktivera ett digitalt ID-kort i din mobil. Det innebär att BankID-användare snart kan lämna plånboken hemma...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Ryssarna är på defensiven, och Zelenskyjs ukrainska bataljoner är redo att rycka fram när svagheterna i ryssens harnesk blottat sig: 60..

13. Zelenskys stora kliv: Här är hans 12 nya bataljoner

Ryssarna är på defensiven, och Zelenskyjs ukrainska bataljoner är redo att rycka fram när svagheterna i ryssens harnesk blottat sig: 60 000 ukrainska stridsvilliga soldater. Ryssland är på defensiven, och måste..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

14. Regeringen planerar inte att ingripa i den kommersiella fastighetssektorn

Regeringen avser inte att ge sig in i den kommersiella fastighetssektorn. Det sade finansmarknadsminister Niklas Wykman i ett tal i riksdagen på fredagen.  Kommentarerna kommer samtidigt som en debatt pågår angående..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Strandtomten som skrämmer Jante på flykt

Nej. Det är kanske inte rimligt att breda ut sig på en strandtomt på Värmdö med soligt altandäck, inglasat uterum och sjöbod med bastu nere vid bryggan. Möt sjöstället vid Strömma kanal som skrämmer Jante..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Biovica

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt