Litecoins pris stiger före sin halvering, medan AltSignals pre-sale samlar in $938k
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikel

Nyheter Börskollen

Litecoins pris stiger före sin halvering, medan AltSignals pre-sale samlar in $938k

Litecoins

Få saker är så efterlängtade som då kryptovalutor, byggda på arbetsbevis, halveras. I kryptokretsar är det vida känt att Bitcoins nästa halvering kan inleda en ny tjurmarknad på Web3, men hur är det med Litecoins halvering?

Litecoins halvering brukar ha en intressant effekt på Litecoins pris. Även om det kanske inte påverkar resten av kryptomarknaden direkt, ser det ut som att undervärderade projekt, som AltSignals, kan vara väl positionerade för att dra nytta av de förändrade marknadsförhållandena som Litecoins halvering medför.

För de som vill investera i AltSignals egen krypto, ASI, i det tidiga skedet av dess utvecklingsresa, är det möjligt i den pågående, mycket populära, pre-salen.

AltSignals strålar när Litecoins pris reagerar på Litecoins kommande halvering

På samma sätt som för Bitcoin, kommer Litecoins halvering vart fjärde år. Tidigare har Litecoins pris stigit rejält inför halveringen, för att sedan snabbt backa till tidigare stödnivåer.

Litecoins nästa halvering kommer om bara två månader, så investerare har börjat förbereda sig för vad som kan vara en påtaglig tjurrusning för en av kryptomarknadens äldsta och mest etablerade tokens. Litecoins pris har nyligen backat en del, men det kan också ses som ett tecken på att det gör sig redo för nästa steg och en rejäl prisökning.

Samtidigt har AltSignals pre-sale lockat till sig stor uppmärksamhet från olika investerare efter att den lanserades. Investerare har med spänd förväntan riktat blickarna mot plattformens framtid efter tillkännagivandet om att den släpper ett AI-drivet handelsverktygspaket, ett som är unikt på kryptomarknaderna.

Investerare kan fortfarande köpa ASI-tokens under dess tidigaste utvecklingsfas. Dess pre-sale är nämligen i steg ett, och ASI-tokens är tillgängliga till ett pris på $0.015. Det kan vara ett guldläge för långsiktiga investerare.

Vad är AltSignals?

AltSignals är en online handelsplattform som skickar lönsamma handelssignaler till sin community. Plattformen har haft över 50 000 användare sedan 2017 och utökar nu sitt blockkedjeerbjudande genom att inkludera ett mycket eftertraktat AI-handelsverktyg.

AltSignals ursprungliga handelsverktyg, AltAlgo™, har hjälpt handlare att tiodubbla sina portföljers värde under 19 separata månader. Verktyget delar handelssignaler för Binances terminer och har haft en imponerande genomsnittlig noggrannhetsgrad på över 64 %.

ActualizeAI, det nya AI-drivna handelsverktyget som utvecklas av AltSignals, förväntas öka denna precision ytterligare. ActualizeAI tillför nämligen maskininlärningsfunktioner till handelsverktygen som använder naturlig språkbehandling (NLP) och prediktiv modellering för att analysera stora mängder marknadsdata.

Hur fungerar ASI?

ASI-token ger direkt tillgång till ActualizeAI. Handlare kan koppla indikatorn, som är byggd på artificiell intelligens, till vilket marknadspar som helst, varefter den automatiskt kommer ge köp- och säljsignaler med grym potential för vinster.

AltSignals utvecklar också en rad DeFi-tjänster för plattformen. Tjänsterna inkluderar att satsa ASI, vilket gör det möjligt för ASI-innehavare att tjäna en passiv avkastning, och de får också rösträtt i styrningsförslag som släppts av projektet.

Förutom detta kommer ActualizeAI att följas av en exklusiv online handelscommunity vid namn AI Members Club. Medlemmar kan få tidig tillgång till mycket lovande kryptoprojekt under deras pre-sale-stadier samt privata försäljningar, vilka ofta genererar stor procentuell avkastning för investerare.

AI Members Club kommer också att anordna handelsturneringar online. Dessa evenemang kommer att belöna vinnarna med enorma kryptoprispotter, i form av en mängd ASI-tokens. Dessutom kommer ASI-innehavare också kunna testa de senaste handelsverktygen från AltSignals och därmed få ett försprång när de navigerar på kryptomarknaderna.

Kommer ASI att nå $0.25 2023?

ASI kommer att klättra från $0.012 till $0.02274 under sin pre-sale, fördelad på fem etapper. Tidiga investerare kan förvänta sig betydande avkastning efter lanseringen, eftersom prisanalytiker har framhävt den deflationära tokenomiken och omfattande användbarheten som skäl att vara hausse på projektet.

ASI kan absolut överskrida tröskeln på $0.30 bara under 2023. Detta skulle innebära en prisökning på mer än 10 gånger från slutet av dess pre-sale. Man kan alltså lugnt konstatera att många är taggade på att se hur projektet utvecklas, inte minst nu tack vare dess unika AI-baserade lösning, som hjälper handlare att navigera på marknaderna och kamma hem vinster.

Vad är Litecoin?

Litecoin designades som ett alternativ till Bitcoin, med en snabbare transaktionsbekräftelsetid och lägre transaktionsavgifter. Till skillnad från traditionella valutor verkar Litecoin på ett decentraliserat nätverk och regleras inte av någon central myndighet eller finansiell institution, som en “traditionell” kryptovaluta med andra ord.

Blockkedjan är baserad på ett protokoll med öppen källkod säkrat av komplexa matematiska algoritmer. Litecoin har fått en stark skara supportrar bland kryptoentusiaster och -investerare, med ett börsvärde på över $6.5 miljarder i maj 2023.

Kommer LTC att nå $150 2023?

Litecoins pris hade en stark start på 2023, då priset steg cirka 30 % under årets första månader. Prisanalytiker förväntar sig ytterligare positiv utveckling före Litecoins halvering, vilket mycket väl kan gynna priset på kort sikt, men kanske inte på lång sikt. Detta brukar kallas för “Sell the news”.

Värt att nämna är alltså att Litecoins halvering vanligtvis resulterar i en prisvändning på medellång sikt för krypton, innan det återgår till sin uppåtgående trend lagom till nästa tjurmarknad (vanligtvis orsakad av Bitcoins halvering). Experter förutspår att Litecoins pris kommer att nå $120 snart, men om dess token når denna nivå före halveringen är osäkert.

AltSignals vs. Litecoin: Kan ASI överträffa Litecon trots att Litecoin halveras?

Litecoins halvering har historiskt sett lett till hausseartad utveckling på kryptomarknaderna. Det signalerar att Bitcoins halveringen är runt hörnet, vilket tenderar att leda till en generell tjurtrend på kryptomarknaden. Detta kan tjäna AltSignals väl och här finns chans för Web3-investerare som vill generera vinster på lång sikt.

Experter förväntar sig att AltSignals kommer att överträffa Litecoins pris under de kommande åren. Detta beror främst på att Litecoin redan idag har ett högt börsvärde, vilket kan begränsa den framtida utvecklings- och avkastningspotentialen. AltSignals är å andra sidan en helt ny kryptovaluta som ser ut att vara redo att locka till sig stort stöd och utvecklas på ett bra sätt.

Du kan delta i ASI:s pre-sale här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt