Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista

Sista chansen att teckna i LifeComp – Investera i paradigmskifte inom hälsa

Vill du investera i ett snabbt växande bolag inom digital hälsoanalys? Nu finns möjligheten att bli delägare i LifeComp, ett högteknologiskt bolag i spetsen av digital hälsoanalys. LifeComp kan via avancerade algoritmer hitta indikationer och negativa trender i tid – så att vi på bästa sätt kan undvika sjukdom. LifeComp har en skalbar och automatiserad produkt på marknaden, testad och efterfrågad.

Studier visar att den ekonomiska kostnaden för dålig hälsa motsvarar mer än 15 % av BNP i alla länder. På individnivå är kostnaden ännu större, med förtida död som den ultimata kostnaden.

LifeComp möjliggör en datadriven förebyggande lösning på problemet med dålig hälsa. LifeComp har under drygt 4 år utvecklat och i skarp drift testat sin banbrytande plattform för digital analys av hälsodata. LifeComp kan via avancerade algoritmer hitta indikationer och negativa trender i tid – så att du på bästa sätt kan undvika sjukdom. Ett längre, men framför allt friskare, liv helt enkelt.

92 % anser att de fått värdefull information, 75 % har förbättrat sin livsstil som resultat och 92 % rekommenderar LifeComps hälsoanalys” – LifeComps kunder enligt kundundersökning

5 skäl att vara intresserad av LifeComp

  • Health Tech-bolag på en global massmarknad som genomgår ett paradigmskifte.
  • Möjlighet till global monopolistisk position inom digital hälsoanalys.
  • Affärsmodell med låg risk, flera intäktskanaler, höga marginaler och återköp.
  • Riskfasen genomförd: 4 år av medicinsk och teknisk utveckling; färdig skalbar automatiserad produkt på marknaden, testad och efterfrågad.
  • Team med kompetens, erfarenhet och drivkraft för värdetillväxt.

LifeComp tar in kapital för att nyttja den höga kundnöjdheten och ta bolaget mot en betydande kundbas och intäktstillväxt, samt ge tidigare nöjda kunder möjlighet att vara med på resan.

4 år av utveckling följdes av efterfrågevalidering och finjustering, med full automatisering och skalbarhet 2022. Produkten är nu i helt kommersiellt läge, vilket innebär att merparten av kapitalet från denna bryggemission kommer att läggas på försäljning. Go-to-market-strategin är nu att fokusera på volym hos användare genom freemium eller låg prissättning på den svenska hemmamarknaden.

När LifeComp nått en stabil och lönsam position på den svenska och nordiska marknaden öppnas dörren för internationell etablering som underleverantör under 2023 och därmed en global ledande position inom algoritmbaserad digital hälsoanalys.

LifeComp kan enkelt lyfta analysen hos världens hälsoundersökningsleverantörer och försäkringsbolag, samtidigt som kostnadseffektiviteten förbättras markant.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.