Sista chansen att teckna i LifeComp – Investera i paradigmskifte inom hälsa
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Sista chansen att teckna i LifeComp – Investera i paradigmskifte inom hälsa

Sista

Vill du investera i ett snabbt växande bolag inom digital hälsoanalys? Nu finns möjligheten att bli delägare i LifeComp, ett högteknologiskt bolag i spetsen av digital hälsoanalys. LifeComp kan via avancerade algoritmer hitta indikationer och negativa trender i tid – så att vi på bästa sätt kan undvika sjukdom. LifeComp har en skalbar och automatiserad produkt på marknaden, testad och efterfrågad.

Studier visar att den ekonomiska kostnaden för dålig hälsa motsvarar mer än 15 % av BNP i alla länder. På individnivå är kostnaden ännu större, med förtida död som den ultimata kostnaden.

LifeComp möjliggör en datadriven förebyggande lösning på problemet med dålig hälsa. LifeComp har under drygt 4 år utvecklat och i skarp drift testat sin banbrytande plattform för digital analys av hälsodata. LifeComp kan via avancerade algoritmer hitta indikationer och negativa trender i tid – så att du på bästa sätt kan undvika sjukdom. Ett längre, men framför allt friskare, liv helt enkelt.

92 % anser att de fått värdefull information, 75 % har förbättrat sin livsstil som resultat och 92 % rekommenderar LifeComps hälsoanalys” – LifeComps kunder enligt kundundersökning

5 skäl att vara intresserad av LifeComp

  • Health Tech-bolag på en global massmarknad som genomgår ett paradigmskifte.
  • Möjlighet till global monopolistisk position inom digital hälsoanalys.
  • Affärsmodell med låg risk, flera intäktskanaler, höga marginaler och återköp.
  • Riskfasen genomförd: 4 år av medicinsk och teknisk utveckling; färdig skalbar automatiserad produkt på marknaden, testad och efterfrågad.
  • Team med kompetens, erfarenhet och drivkraft för värdetillväxt.

LifeComp tar in kapital för att nyttja den höga kundnöjdheten och ta bolaget mot en betydande kundbas och intäktstillväxt, samt ge tidigare nöjda kunder möjlighet att vara med på resan.

4 år av utveckling följdes av efterfrågevalidering och finjustering, med full automatisering och skalbarhet 2022. Produkten är nu i helt kommersiellt läge, vilket innebär att merparten av kapitalet från denna bryggemission kommer att läggas på försäljning. Go-to-market-strategin är nu att fokusera på volym hos användare genom freemium eller låg prissättning på den svenska hemmamarknaden.

När LifeComp nått en stabil och lönsam position på den svenska och nordiska marknaden öppnas dörren för internationell etablering som underleverantör under 2023 och därmed en global ledande position inom algoritmbaserad digital hälsoanalys.

LifeComp kan enkelt lyfta analysen hos världens hälsoundersökningsleverantörer och försäkringsbolag, samtidigt som kostnadseffektiviteten förbättras markant.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt