Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Möjlighet

Möjlighet att teckna i förvärvsdrivna tech-inkubatorn inför notering

Increasor har en uttalad tillväxtstrategi om att växa genom förvärv som tillsammans skapar starka synergier för fortsatt kraftig tillväxt. Verksamheten består idag av fyra helägda dotterbolag och tillsammans skapar dessa bolag en stark koncern som utgör ett kraftfullt kunderbjudande.

Målet är att ha all kompetens in-house för att kunna erbjuda ett helhetserbjudande till kunden och således även vara en tech-inkubator som kan bistå med allt kunden behöver för sin fortsatta tillväxtresa, samtidigt tar Increasor ett ägande i alla bolag och bygger på så sätt starka relationer och en värdefull aktieportfölj.

Increasor genomför just nu sin sista kapitalanskaffning inför den planerade noteringen under 2021. Bolaget är just nu i slutförhandlingar med flertal potentiella förvärvsobjekt som ska stärka upp koncernen och bolaget bjuder nu in dig till att bli delägare och möjligheten att vara med på en kraftig tillväxtresa kommande år.

Digital inkubator för att skala upp tillväxtbolag och startups

Increasor är en inkubator vars främsta fokus är att få tillväxtbolag och startups att växa. Increasor har skapat ett stort ekosystem med all nödvändig kompetens som krävs för att kunderna ska kunna ta nästa steg i sin utveckling. Med kompetens inom corporate services, webbutveckling, design, försäljning, redovisning och en webbtidning med mer än 140 000 sidvisningar per dag blir Increasor en naturlig partner för tillväxtbolag som vill vidare i sin utveckling.

2021 har börjat starkt för Increasor då man skrivit flera större avtal med kunder samtidigt som man nyligen förvärvade en redovisningsbyrå som stärker upp koncernen ytterligare. Under året har Increasor administrerat och marknadsfört Transfer Groups kapitalanskaffning inför noteringen på NGM Nordic SME. En väl genomförd kapitalanskaffning som övertecknades och bolaget har även fått en fin start som noterade. Nyligen skrev man även en avsiktsförklaring med den polska bolaget Fintech Ventures om att marknadsföra och utföra andra corporate service-relaterade åt Spoko.app som just nu är ett av Europas snabbaste växande fintech-bolag.

Increasors resa har precis börjat och man har byggt upp en stark styrelse tillsammans med ett erfaret advisory board som kommer att ta verksamheten framåt. Bolaget är just nu i slutförhandlingar med flertalet potentiella förvärvsobjekt och väljer därför att stärka kassan en sista gång innan noteringen. Missa inte chansen att bli delägare i en tech-inkubator med fina framtidsutsikter.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Transfer Group

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.