Musk avslutar samarbete efter intervju
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Musk avslutar samarbete efter intervju

Musk

Elon Musk har valt att stoppa samarbetet med “The Don Lemon Show" efter att det tidigare CNN-ankaret spelat in en intervju med techmiljardären som skulle ha publicerats på X, tidigare Twitter.

Musk, som äger X, beskriver ofta sig själv som en "yttrandefrihetsfundamentalist". I ett inlägg på plattformen uppger det San Francisco-baserade bolaget att man efter noggrant övervägande "beslutat att inte inleda ett affärssamarbete med programmet" och tillägger att Lemon är fri att på eget bevåg lägga upp sitt innehåll.

"Elon Musk är sur på mig", säger Lemon i ett videoklipp som han publicerat på X och meddelar att intervjun kommer att släppas i början av nästa vecka.

Varför de två skulle ha hamnat i luven på varandra framgår inte, men i klipp från intervjun som sändes på CNN på onsdagen blir Musk till synes irriterad när Lemon frågar honom om han och X har något ansvar för att moderera den hatpropaganda som publiceras på plattformen.

X meddelade i januari att man ingått ett avtal som innebar att Lemon skulle producera tre halvtimmeslånga avsnitt i veckan med fokus på allt från politik till sport.

Lemon sparkades från CNN förra året efter att han fällt sexistiska kommentarer om Nikki Haley, som fram till nyligen var presidentkandidat för Republikanerna.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om X

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien X

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt