Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Förbättra

Förbättra din avkastning med hjälp av AI – Kampanj: Sista chansen att teckna analystjänsten med rabatt

NeuroQuant är en teknikdriven finansiell analysfirma som använder sig av avancerade teknologier som artificiell intelligens och maskininlärning för att leverera analystjänster och för att kunna erbjuda analysverktyg och prognosmodeller för privatinvesterare, mindre fonder och Family Offices.

En färsk kundundersökning visar att 69% av NeuroQuants kunder, har svarat att de har förbättrat och ökat sin avkastning på börsen sedan de började använda NeuroQuants tjänster," säger Jens Lennen som tillsammans med Erik Hansén grundat NeuroQuant.

NeuroQuant erbjuder data-drivna analystjänster såsom Marknadspulsen samt Veckorapporten för att NeuroQuants medlemmar skall kunna fatta informerade investeringsbeslut och nå en högre avkastning, samtidigt som man minimera risk.
Traditionella tillvägagångssätt för investeringar, som är baserade på intuition och känslor, kan förbättras genom att integrera de verktyg som finns på NeuroQuants analysplattform.


I databiblioteket på plattformen finns en bred samling finansiella tidsserier, inklusive proprietära, egenutvecklade dataserier som NeuroQuant har skapat för sina kunder. NeuroQuant använder sofistikerade algoritmer och modeller, inklusive Deep-learning transformers, LSTM, Random Forest och Linear Models, för att utveckla analytiska modeller för framtidsprognoser samt för att erbjuda kunder möjligheten att göra egna AI baserade prognoser.


NeuroQuants plattform används ofta parallellt med handelsplattformar som Avanza och Nordnet erbjuder, ofta som stöd och för att få fram beslutsunderlag i samband med investeringsbeslut och trading. Analyserna och verktygen som finns på NeuroQuants plattform kan också hjälpa Avanza och Nordnets kunder att skapa mer värde genom att NeuroQuants digitala produkter möter förändrade kundbeteenden, där banbrytande teknologier som datadriven AI och kvantbaserad analys, blir en viktigare och viktigare del.

Fakta om NeuroQuant

  • NeuroQuant grundades 2020 med en mission att demokratisera avancerad finansiell analys och datadrivna metoder till privata investerare, mindre fonder och Family Offices.
  • Företagets mål är att hjälpa sina kunder att fatta informerade investeringsbeslut och minimera risk, med hjälp av nya teknologier som artificiell intelligens och maskininlärning.
  • NeuroQuant-plattformen ger användare tillgång till en bred uppsättning finansiella tidsserier, inklusive proprietära data baserade på kompositer som företaget har skapat samt tillgång till avancerade analysverktyg.
  • Företagets erbjuder sina tjänster till privat investerare och yrkesverksamma i Sverige och internationellt, inklusive finansanalytiker, portföljförvaltare, compliance, ratinganalytiker, investment relations och företagsledare.
  • NeuroQuant använder en Top-down, process som börjar med analys av övergripande ekonomiska och marknadsförhållanden och identifierar sedan specifika branscher, sektorer eller enskilda värdepapper som förväntas prestera väl utifrån dessa förhållanden.

”På NeuroQuant förstår vi vikten av marknadsdynamik och behovet av att hålla oss uppdaterade med nya teknologier. Därför brinner vi för att integrera nya datakällor och avancerade analysmetoder i våra modeller. Vi ser redan idag att dessa metoder hjälper våra kunder att fatta lönsamma investeringsbeslut och minimera risk, samtidigt som vi ger våra kunder en djupare förståelse för marknaderna och de faktorer som driver dem,” säger Jens Lennen, CEO NeuroQuant.

Vårkampanj med rabatterade priser – Och möjlighet till gratis testperiod

NeuroQuant har just nu ett vårkampanjerbjudande som gäller till den 17 maj kl 24:00. Förutom att tjänsterna NQ Basic och NQ Premium årsprenumeration erbjuds till kraftig rabatt så har man möjligheten att prova NeuroQuants Basic tjänst, kostnadsfritt i 7 dagar.

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt