Neutrala råd för Invoicery Group från Affärsvärlden
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Neutrala råd för Invoicery Group från Affärsvärlden

Neutrala

Affärsvärlden ger Invoicery Group ett neutralt råd. Tidningen menar att om lönsamheten i företaget inte förbättras kan aktien få svårt att prestera väl. Trots förväntningar om en betydande lönsamhetsökning ser tidningen inte en stor uppsida.

  • Invoicery Group får neutrala råd från Affärsvärlden
  • Lönsamhetsförbättringar ses som avgörande för aktiens framgång
  • Även med förväntat lönsamhetslyft ser Affärsvärlden en begränsad uppsida

Affärsvärldens analys tyder på att Invoicery Group, trots förväntningar om en betydande lönsamhetsökning, står inför utmaningar. Om företagets lönsamhet inte förbättras kan det bli svårt för aktien att prestera väl. Det finns alltså potential för lönsamhet, men det kräver att företaget följer upp med konkreta resultat.

En begränsad uppsida

Även om Affärsvärlden räknar med ett kraftigt lönsamhetslyft i sitt huvudscenario ser tidningen inte någon större uppsida. Detta kan tyda på att det finns en osäkerhet kring hur väl Invoicery Group kan förbättra sin lönsamhet och om det i sin tur kan ge aktien en betydande boost.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Slutsats

Vi på Börskollen tolkar Affärsvärldens analys som en försiktig optimism inför Invoicery Groups framtida lönsamhet. Men det står klart att företaget måste arbeta hårt för att förbättra sin lönsamhet för att aktien ska kunna prestera väl på börsen.

Börskollen om Frilans

Frilans är ett bolag som vi samlar in data om. Bolaget är från Sverige och handlas med tickern FRILAN på Spotlight. Frilans verkar inom sektorn Informationsteknik och aktien har 664 st ägare hos Avanza samt 221 st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen av oss.

Invoicery är ett bolag som erbjuder digitala tjänster. Bolaget erbjuder tjänster inom egenanställning och workforce management för privata samt företagskunder. Invoicery är verksamma under varumärket Frilans Finans i Sverige och Norge och under Invoicery i Finland, Danmark och Frankrike. Vidare bedrivs workforce management under varumärket Invoicery Business. Bolaget grundades 1999 och slogs ihop med SPACtvå genom ett omvänt förvärv under 2023.

Hos Börskollen hittar du löpande aktuell rapportering om Frilans, så som nyheter, pressmeddelanden, analyser, rekommendationer, blankning, insynstransaktioner och mycket mer. Vi rekommenderar vår app för bästa koll.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Frilans

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Frilans

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt